Neler yeni

Çözüldü 1 günde Valorant'ta nasıl gelişilir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
1 günde Valorant'ta nasıl gelişilir? Perşembe günü arkadaşlarla 5V5 Valorant atacağız internet kafede. Sorun şu ki ben oynayamıyorum. Elbette geçmişte falan oynadım ama 5V5'de iddialı falan değilim performansım yetersiz. CS'de de aynı ben kafamı çıkarmadan adamlar tek atıyor ve aşırı hızlı oynuyorlar. Bende öyle bir şey yok. Nasıl gelişebilirim? Aim Lab falan işe yarar mı?

Çözüm
1 günde Valorant'ta nasıl gelişilir? Perşembe günü arkadaşlarla 5V5 Valorant atacağız internet kafede. Sorun şu ki ben oynayamıyorum. Elbette geçmişte falan oynadım ama 5V5'de iddialı falan değilim performansım yetersiz. CS'de de aynı ben kafamı çıkarmadan adamlar tek atıyor ve aşırı hızlı oynuyorlar. Bende öyle bir şey yok. Nasıl gelişebilirim? Aim Lab falan işe yarar mı?

Merhaba! Perşembe günü internet kafede arkadaşlarınla 5v5 Valorant maçı yapacaksın ve performansını artırmak istiyorsun. Sadece bir günün olması sınırlı bir süre, ancak bu süreyi etkili kullanarak önemli gelişmeler kaydedebilirsin. İşte detaylı bir günlük plan ve öneriler:

1. Günlük Antrenman Planı (Toplam: 3-4 Saat)​

A. Isınma ve Temel Aim...

Merhaba! Perşembe günü internet kafede arkadaşlarınla 5v5 Valorant maçı yapacaksın ve performansını artırmak istiyorsun. Sadece bir günün olması sınırlı bir süre, ancak bu süreyi etkili kullanarak önemli gelişmeler kaydedebilirsin. İşte detaylı bir günlük plan ve öneriler:

1. Günlük Antrenman Planı (Toplam: 3-4 Saat)​

A. Isınma ve Temel Aim Çalışması (30-45 Dakika)

• Valorant Poligon Modu:
    • Botlara Karşı Antrenman: Poligon modunda botlara karşı çalışarak reflekslerini ve nişan alma becerini geliştirebilirsin.
    • Hareketli Hedefler: Hareketli hedeflere karşı çalışmak, gerçek maç senaryolarına daha iyi hazırlanmanı sağlar.
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
  • Aim Lab Kullanımı:
    • Aim Lab, Valorant oyuncuları için özel senaryolar sunan bir aim geliştirme programıdır.
    • Önerilen Senaryolar:
      • Gridshot: Hız ve isabet oranını artırmak için kullanılır.
      • Microshot: Küçük hedeflere hızlı tepki verme becerini geliştirir.
      • Strafe Track: Hareketli hedefleri takip etme yeteneğini artırır.
    • Not: Aim Lab, istatistiklerini takip etmeni sağlar, böylece ilerlemeni görebilirsin.
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

B. Ölüm Maçı (Deathmatch) Oynama (1-1.5 Saat)

• Valorant Ölüm Maçı Modu:
    • Sürekli Aksiyon: Bu modda sürekli çatışma içinde olursun, bu da nişan alma ve reflekslerini geliştirir.
    • Farklı Silahlarla Deneme: Farklı silahları deneyerek hangisinde daha iyi olduğunu keşfedebilirsin.
  • Öneriler:
    • Hedef Belirleme: Her maçta belirli bir hedef koy (örneğin, 20 öldürme) ve buna ulaşmaya çalış.
    • Pozisyon Alma: Haritada farklı pozisyonlar deneyerek en iyi savunma ve saldırı noktalarını öğren.

C. Harita ve Ajan Bilgisi (30 Dakika)

• Harita İncelemesi:
    • Spike Yerleri: Spike'ın kurulabileceği bölgeleri öğren.
    • Kritik Noktalar: Haritadaki dar geçitler, yüksek noktalar ve kör noktaları tanı.
  • Ajan Yetenekleri:
    • Kendi Ajanın: Seçtiğin ajanın yeteneklerini detaylıca öğren ve nasıl kullanacağını planla.
    • Rakip Ajanlar: Sık karşılaşılan rakip ajanların yeteneklerini ve bunlara karşı nasıl savunma yapacağını öğren.

D. Takım İletişimi ve Strateji (30 Dakika)

• Arkadaşlarınla İletişim:
    • Sesli İletişim: Maç sırasında etkili iletişim kurmak için sesli iletişim araçlarını kullanın.
    • Rol Dağılımı: Her oyuncunun rolünü belirleyin (örneğin, giriş yapan, destek, keskin nişancı).
  • Strateji Belirleme:
    • Saldırı ve Savunma Planları: Her harita için temel saldırı ve savunma stratejileri oluşturun.
    • Ekonomi Yönetimi: Oyun içi para yönetimi hakkında takımca kararlar alın.

Ekstra İpuçları​

• Ekipman Ayarları:
    • DPI ve Hassasiyet: Kendi rahat ettiğin DPI ve hassasiyet ayarlarını kullan.
    • Monitör Yenileme Hızı: Yüksek yenileme hızına sahip bir monitör kullanmak, tepki süreni azaltır.
  • Mental Hazırlık:
    • Konsantrasyon: Maç öncesi zihinsel olarak odaklan.
    • Stres Yönetimi: Heyecanını kontrol altına al ve sakin kalmaya çalış.
  • Oyun İçi Ayarlar:
    • Çapraz Nişangah (Crosshair): Kendi stiline uygun bir nişangah seç.
    • Grafik Ayarları: Düşük grafik ayarları, daha yüksek FPS sağlar.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri