Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

AMD RX 7800 XT sistem çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
AMD RX 7800 XT sistem çöküyor Selamlar. Fortnite'ın son güncellemesinden sonra ve Bannerlord açmaya çalıştığımda görseldeki gibi bir hata alıyorum. DDU ile güncel sürümleri kaldırıp tekrar WHQL sürümü kurdum. Önerilen birkaç sürümü de kurup denedim ama olmadı. Sıkıntı sanırım donanımsal ama bir ümit belki çözerim diye tekrar bir konu oluşturup sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

AMD RX 7800 XT sistem çöküyor Fortnite güncellemesi sonrası ve Bannerlord açılışında yaşanan bu çökme ve açılmama sorunları, çoğu zaman ekran kartı sürücüsüyle ilgili kararsızlıklardan veya oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanabiliyor. İlk adım olarak Fortnite'ın dosya bütünlüğünü doğrulamayı ve Bannerlord için gerekli olan Visual C++ Redistributable paketlerinin en güncel sürümlerini kurmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, DDU ile sürücüleri kaldırıp biraz daha eski, stabil olduğu bilinen bir AMD ekran kartı sürücüsünü kurmak genellikle bu tür DirectX veya çakışma hatalarını giderir; arka planda çalışan gereksiz tüm uygulama overlay'lerini de (Discord, GeForce Experience vb.) kapatmak faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri