Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Apex Legends amdihk64.dll hatası verip çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Apex Legends amdihk64.dll hatası verip çöküyor Apex Legends Easy Anti-Cheat untrusted file amdihk64.dll diye uyarı verip ana menüde çökmeye başladı. Oyunun dosyalarını doğruladım, oyunu silip yükledim, en güncel ekran kartı driverı ve eski driverları da denedim. CMD ile sfc/scan ve System files onarması yaptım. Easy Anti-Cheat silip tekrar yükledim. Ancak hala çöküyor. Nasıl çözerim? RX 470 ekran kartı.

Apex Legends amdihk64.dll hatası verip çöküyor
Bu `amdihk64.dll` hatası genellikle ekran kartı sürücüsündeki veya ilgili AMD yazılım bileşenlerindeki tutarsızlıklardan kaynaklanıyor; en sağlıklısı ekran kartı sürücülerini DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp en stabil bilinen bir sürümü temiz kurulum olarak yüklemektir. Ayrıca, oyun içi görüntü katmanları (overlay) veya arka planda çalışan bazı programlar Easy Anti-Cheat ile çakışarak bu tür dosya hatalarına yol açabiliyor; Discord, GeForce Experience overlay gibi özellikleri kapatmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, AMD Adrenalin yazılımındaki ses sürücüsü gibi ek bileşenlerin de bu hataya yol açabileceği durumlar oluyor, bu bileşenleri de geçici olarak devre dışı bırakmak faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri