Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arc Raiders açılmıyor Arc Raiders'i daha yeni indirdim. Oynaya tıkladığımda oyuna giriş ekranı geliyor fakat oyun açılmıyor. Yaklaşık 10-20 dk bekledim ve bir değişim olmadı.
Arc Raiders açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyun giriş ekranını gösteriyor ancak hiç açılmıyor, uzun süre beklemenize rağmen bir ilerleme olmuyor. Bu durum genellikle oyun dosyalarının bütünlüğünde bir sorun, eksik bağımlılıklar veya sistemle çakışan yazılımlardan kaynaklanır. İlk yükleme ekranının görünmesi, oyunun çalışmaya başladığını ancak tam olarak render edilmeden başarısız olduğunu gösterir. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Bozuk veya eksik oyun dosyaları
Yetersiz sistem izinleri
Çakışan arka plan uygulamaları
Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri
Steam istemci sorunları
Arc Raiders açılmıyor çözüm adımları
Steam kütüphanesinde Arc Raiders'a sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar'a gidin ve "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" seçeneğini kullanın.
Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin, ana yürütülebilir dosya (örneğin `ArcRaiders.exe`) üzerine sağ tıklayın, Özellikler > Uyumluluk sekmesinden "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.