Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ARC Raiders, işlemci değişikliği sonrası "GetCompletedValue() failed" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ARC Raiders, işlemci değişikliği sonrası "GetCompletedValue() failed" hatası veriyor Merhaba arkadaşlar,

i5-14400F işlemci kullanıyordum. Dün i5-14600KF taktım ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizledim. Windows 11 sıfırlama seçeneği ile PC’yi sıfırladım ancak hâlâ ARC Raiders oynarken bu hatayı alıyorum. Oyun kapanıyor ve bu uyarı çıkıyor.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/img_20260409_130316-jpg.2692667/

Anakart BIOS ayarlarını 14400F için yapmıştım, ekstra bir değişiklik yapmadım. BIOS sürümü şu an F15 ve yaklaşık 8 ay önce güncellenmişti.

Anakart; Gigabyte B760M-H

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

ARC Raiders, işlemci değişikliği sonrası "GetCompletedValue() failed" hatası veriyor
Bu tür hatalar genellikle yeni işlemciyle uyum sorunlarından veya BIOS ayarlarından kaynaklanır; anakartınızın BIOS'unu en son sürüme güncelleyip varsayılan ayarlara sıfırlamayı deneyin. Ayrıca, Gigabyte'ın sitesinden anakartınız ve yeni işlemciniz için en güncel yonga seti (chipset) sürücülerini kurduğunuzdan emin olun. Bunlar sorunu çözmezse, oyunun dosyalarını yeniden doğrulamak veya temiz bir kurulum yapmak gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri