Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Arc Raiders "Yasaklanmış yazılım - ARAV8011" hatası nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Arc Raiders "Yasaklanmış yazılım - ARAV8011" hatası nasıl çözülür? Hata koduda "ARAV8011" yeni patchten sonra oyuna girdiğim gibi bu hatayı almaya başladım. GoodbyeDPI ile alakalıdır diye kapattım komple ama işe yaramadı.

Arkada bir tek Malwarebytes ve Spotify çalışıyor.

PC'yi yeniden başlattım Arc Raiders dosyalarını doğruladım düzeldi gibi sanırım. 2 dakikadır oyundayım hata vermedi. Sanırım GoodbyeDPI ile alakalıydı.

Arc Raiders Yasaklanmış Yazılım Hatası ARAV8011 Çözümü
Arc Raiders oyununda yeni bir güncelleme sonrasında "Yasaklanmış yazılım - ARAV8011" hatası almanız, bu sorunun oldukça yaygın olduğunu göstermektedir. Kullanıcıların belirttiğine göre, bu tür hatalar genellikle sisteminizde çalışan ve oyunun güvenlik protokolleri tarafından şüpheli bulunan uygulamalardan kaynaklanmaktadır. Sorun, bilgisayarı yeniden başlatmak ve oyun dosyalarını doğrulamak gibi temel adımlarla giderilmiş olabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ağ yapılandırmasını değiştiren veya VPN/Proxy gibi davranan üçüncü parti yazılımlar (örn: GoodbyeDPI).
  • Arka planda çalışan güvenlik yazılımları (örn: Malwarebytes) veya antivirüs programları.
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
  • Arka planda çalışan ve oyunun anti-hile sistemiyle çakışabilecek diğer uygulamalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişi Yorumladı
Geri