Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ark asa oynarken dokular bozuluyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ark asa oynarken dokular bozuluyor Ark asa oynarken çimenler taşlar kayboluyor, dokular bozuluyor. Grafikler düşükte olmasına rağmen bu sorunlarla karşılaşıyorum. Karakterimin etrafında hareket ederken bulanık bir kısım ortaya çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Ark asa oynarken dokular bozuluyor yaşanıyorsa sorun çoğunlukla dosya bütünlüğü, izinler veya sürücü uyumsuzluğundan çıkar.
Oyun oynarken dokuların bozulması, çimenlerin ve taşların kaybolması, karakter etrafında bulanıklık gibi grafiksel sorunlar yaşanması yaygındır. Bu hatalar, düşük grafik ayarlarında bile meydana gelebilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ekran kartı sürücüsü uyumsuzlukları veya eski sürümü
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması
  • Depolama aygıtı izinleri veya okuma sorunları
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan uygulamalar
  • İşletim sistemi veya oyun içi grafik API'lerinin eksikliği/bozukluğu
Ark asa oynarken dokular bozuluyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerini güncelleyin. NVIDIA Kontrol Paneli veya NVIDIA web sitesinden en son sürümü indirip kurun.
  2. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Oyunun kurulu olduğu platformun (Steam, Epic Games vb.) dosya bütünlüğü kontrolünü yapın.
  3. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. Bu, oyunun kaynaklara erişimini engelleyebilecek çakışmaları önler.
  4. DirectX ve Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini en son sürümlerine güncelleyin.
  5. Oyunun ve işletim sisteminizin tamamen güncel olduğundan emin olun.
  6. Oyun içindeki grafik ayarlarını varsayılana sıfırlamayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri