Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ark Primal Fear'da dinozorlar yumurta bırakmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ark Primal Fear'da dinozorlar yumurta bırakmıyor Merhaba. Ben Ark Primal fear oynarken yumurta bırakma aralığı 0.1'de olmasına rağmen dişi ve erkek olmasına rağmen ne yaparsam yapayım yumurtlatamıyorum hayvanları ama dışkılamayı 0.1'e aldığımda 2 3 saniyede bir dışkılıyor. Bunun bir çözümü var mı?

Ark Primal Fear'da dinozorlar yumurta bırakmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyun içi ayarların veya dosya bütünlüğünün bozulması bu tür sorunlara yol açabilir. Özellikle yumurtlama ve dışkılama mekanizmalarındaki dengesizlikler ciddi probleme işaret edebilir. Sorunun temel nedenini anlamak için bazı kontrolleri yapmak önemlidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Yanlış oyun içi ayarlar (yumurtlama/dışkılama aralıkları)
  • Oyun dosyalarının bozulması veya eksik olması
  • Sürücü veya sistem uyumsuzlukları
  • Çakışan arka plan uygulamaları
Ark Primal Fear'da dinozorlar yumurta bırakmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun sunucu ayarlarındaki (ServerSettings.ini veya benzeri) yumurtlama (EggLayInterval) ve dışkılama (DinoHarvestingDamageMultiplier) değerlerinin doğru ayarlandığından ve kaydedildiğinden emin ol. Özellikle yumurtlama aralığının sıfıra çok yakın veya sıfır olmadığına dikkat et.
  2. Oyun içi tüm dişi ve erkek dinozorların üreme statülerinin aktif olduğundan ve birbirlerine yeterli yakınlıkta bulunduğundan emin ol. Üreme aralığı sıfır olsa bile bu koşullar sağlanmalıdır.
  3. Oyunun dosyalarını doğrula. Steam veya Epic Games başlatıcısı üzerinden oyunun bütünlüğünü kontrol ederek eksik veya bozuk dosyaları onar.
  4. Kullandığın tüm harici yazılımları (MSI Center, Discord overlay, vb.) geçici olarak devre dışı bırak ve oyunu tekrar başlatarak test et.

Kişi Yorumladı
Geri