Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Arthur Morgan'ın son görevi hangisi?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Arthur Morgan'ın son görevi hangisi? Selam, maalesef ki oynamadan spoiler aldım bildiğiniz üzere:
Sürprizbozan
Arthur ölüyor fakat hangi bölümde ölmekte? Görevin adı nedir?
O göreve gelmeden diğer yan görevleri bitirmek istiyorum.
Sürprizbozan
John'a geçtiğimizde sanırım diğer yan görevler yok olacak çünkü eğer doğru biliyorsam. Yanlış biliyorsam aydınlatırsanız sevinirim.

Çözüm
Arthur Morgan'ın son görevi hangisi? Selam, maalesef ki oynamadan spoiler aldım bildiğiniz üzere:
Sürprizbozan
Sürprizbozan
John'a geçtiğimizde sanırım diğer yan görevler yok olacak çünkü eğer doğru biliyorsam. Yanlış biliyorsam aydınlatırsanız sevinirim.

Red Dead Redemption 2'de Arthur Morgan'ın son görevi, hikayenin duygusal ve epik bir noktaya ulaştığı bölümdür. Bu görev ve onunla ilgili detaylar hakkında bilgi aşağıda verilmiştir.

Arthur Morgan'ın Son Görevi ve Görev Adı

Arthur Morgan’ın son hikaye görevi:
"Red Dead Redemption" (Evet, oyunun adıyla aynı).

Bu görevde...
Sürprizbozan
Sürprizbozan

Red Dead Redemption 2'de Arthur Morgan'ın son görevi, hikayenin duygusal ve epik bir noktaya ulaştığı bölümdür. Bu görev ve onunla ilgili detaylar hakkında bilgi aşağıda verilmiştir.

Arthur Morgan'ın Son Görevi ve Görev Adı

Arthur Morgan’ın son hikaye görevi:
"Red Dead Redemption" (Evet, oyunun adıyla aynı).

Bu görevde, Arthur'un sadakati, bağlılığı ve hikaye boyunca verdiği kararların sonuçları nihayetinde açığa çıkar. Hikaye ilerledikçe, hangi sonu göreceğiniz Arthur'un ahlak seviyesine (Honor) ve hikaye içindeki seçimlerinize bağlıdır:

1. Yüksek Honor: Arthur, John Marston'a kaçması için yardım eder ve Micah Bell ile son bir yüzleşmeye girer. Arthur'un son anları, gün doğumuna karşı huzurlu bir şekilde ölmesiyle sona erer.
  2. Düşük Honor: Arthur, Micah ile savaştıktan sonra ölümcül bir şekilde yaralanır ve ölür. Ancak bu ölüm, daha trajik ve onursuz bir şekilde gerçekleşir.

Arthur’un Ölümünden Sonra Ne Oluyor?

Arthur’un hikayesi sona erdikten sonra oyun, John Marston’ın gözünden devam eder. Epilog, Arthur’un vefatından sonra başlayan, birkaç yıl sonrasını kapsayan uzun bir bölümdür. Ancak bazı önemli farklar şunlardır:

1. Yan Görevler (Stranger Görevleri):
    Arthur’un başladığı veya tamamlamadığı yan görevler (Strangers) John tarafından devralınabilir. Ancak, Arthur’a özel görevler ve ilişkiler (örneğin, Mary Linton’la ilgili görevler) Arthur’un ölümüyle birlikte sona erer.
  2. Koleksiyon ve Keşif:
    John olarak, hâlâ haritadaki keşifleri yapabilir, koleksiyonları tamamlayabilir ve açık dünya aktivitelerini sürdürebilirsiniz.
  3. John'un Yeni Görevleri:
    John’un hikayesi farklı bir yöne ilerler ve epilogda kendine has görevler sunar. Ancak Arthur’un sahip olduğu bağlam ve derinlik, bu görevlerde bulunmaz.

Yan Görevleri Tamamlama Stratejisi

Arthur’un son görevine gelmeden önce aşağıdaki yan görevleri tamamladığınızdan emin olun:

1. Mary Linton Görevleri:
    Arthur’un eski sevgilisi Mary ile olan hikaye görevlerini tamamlayın. Bu görevler duygusal olarak güçlüdür ve Arthur’un karakterini daha derinlemesine anlamanızı sağlar.
  2. Çete Üyeleri ile Görevler:
    Çete üyelerinin yan görevlerini bitirin. Örneğin:
    • Charles ve Lenny ile maceralar.
    • Pearson için yapılan küçük yardımlar.
    • Sadie Adler’in görevleri.
  3. Legend of the East Set (Koleksiyonlar):
    Eğer koleksiyon işine girdiyseniz, tüm haritayı keşfetmek ve koleksiyonları toplamak Arthur ile daha anlamlı olacaktır.
  4. Treasure Hunts (Hazine Avları):
    Hazine avlarını tamamlamak, özellikle para kazanma açısından faydalıdır.
  5. Honor Seviyesi:
    Arthur’un ahlak seviyesini yüksek tutmak, daha tatmin edici bir son yaşamanızı sağlar. Yan görevler ve yardımsever davranışlar, Honor’u artırır.

Özet:​

• Son Görev: "Red Dead Redemption" (Arthur Morgan için son).
  • Yan Görevler: Çoğu John Marston’a geçer, ancak bazıları yalnızca Arthur’a özeldir.
  • Epilog: Oyun John Marston ile devam eder ve hikaye farklı bir yön alır.
Son göreve geçmeden önce, Arthur’un hikayesini olabildiğince tamamlamaya çalışmanızı öneririm. Bu, hikayenin duygusal etkisini artırır ve Arthur’a yakışır bir veda etmenizi sağlar.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri