Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Assasin Creed Valhalla oynanırken sistem "AMD sürücü zaman aşımı" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Assasin Creed Valhalla oynanırken sistem "AMD sürücü zaman aşımı" hatası veriyor Merhaba. Assasin Creed Valhalla oynarken bu aralar ekranda görülen hatayı alıyorum. Oyunu kapatıyor, tekrar başlatıyorum. CS2'de bu uyarıyı almadım hiç. Bu hata sebebi nedir? AMD sürücüleri yeni güncelledim. Bilgisi olan var mı?

Assassin's Creed Valhalla oynanırken sistem "AMD sürücü zaman aşımı" hatası veriyor sorunu, ekran kartının oyundaki yoğun yük altında kararsız hale gelmesinden kaynaklanıyor olabilir. En sık karşılaşılan çözüm yolu, sürücüleri DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmak veya bir önceki stabil sürüme dönmek. Bu tür zaman aşımı hataları bazen oyun içi grafik ayarlarının çok yüksek olmasından veya arka planda çalışan diğer uygulamaların (overlay'ler gibi) çakışmasından da tetiklenebilir, bu yüzden ayarları düşürmek veya gereksiz overlay'leri kapatmak da denenebilir. Ek olarak, oyunun dosyalarını doğrulamak veya gerekli Visual C++ Redistributable paketlerinin yüklü olduğundan emin olmak da genel kararlılığı artırabilir.

Kişi Yorumladı
Geri