Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Assassin's Creed Origins Epic Games ve Ubisoft'ta açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Assassin's Creed Origins Epic Games ve Ubisoft'ta açılmıyor İlk başlarda açılıyordu 2 saat falam oynadım sonra açılmamaya başladı. Ubisoft üzerinden deniyorum play tuşuna basınca tepki vermiyor. Ubisoft'u sildim tekrar yükledim. Dosya doğrulaması yaptım. Ama olmadı. Başka çözüm önerecek var mı?

Assassin's Creed Origins Epic Games ve Ubisoft'ta açılmıyor sorunu bazen ekran kartı sürücülerindeki bir uyumsuzluktan veya arka planda çalışan çakışan uygulamalardan kaynaklanabiliyor. İlk olarak, ekran kartı sürücülerinizi tamamen kaldırıp en güncel temiz sürümü kurmanızı tavsiye ederim, özellikle NVIDIA için GeForce Experience üzerinden değil, DDU (Display Driver Uninstaller) ile temiz kurulum yapmak daha garantili oluyor. Ardından Ubisoft Connect ve Epic Games'in kendi overlay'lerini (üst üste binme özelliği) kapatmayı deneyin, bu tür üst katmanlar bazen oyunların çalışmasını engelleyebiliyor. Eğer sorun devam ederse, sisteminizdeki Visual C++ Redistributable paketlerinin hem eski hem de en güncel sürümlerini eksiksiz kurmak da yaygın bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Kişi Yorumladı
Geri