Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ASUS TUF Gaming F16 RTX 5050 laptopta ETS 2 açılmadan kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ASUS TUF Gaming F16 RTX 5050 laptopta ETS 2 açılmadan kapanıyor Merhaba. Steam'den aldığım Euro Truck Simulator 2 açılmadan kapanıyor. Denemediğim yöntem kalmadı. OpenGL ile DirectX11 hiçbieiyle açılmıyor. Sorunun ETS 2'den olmadığını düşünüyorum. Laptopum ASUS Gaming TUF F16 RTX5050 modeli yeni aldım VMD kapalı olarak kurdum. Windows güncellemeleri BIOS güncellemeleri tam ekran kartı sürücüleri güncel. Yapay zekayı da denedim ve bayağı uğraş sonucu ekteki fotoğraftaki yazıyı söyledi. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ASUS TUF Gaming F16 RTX 5050 laptopta ETS 2 açılmadan kapanıyor
Bu tür açılmama sorunları genelde oyun dosyalarındaki bir bozulmadan veya sistemdeki güncel olmayan/uyumsuz sürücülerden kaynaklanır. İlk adım olarak Steam kütüphanenden ETS 2'ye sağ tıklayıp 'Özellikler' > 'Yüklü Dosyalar' yolunu izleyerek 'Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' seçeneğini çalıştırman en sık karşılaşılan çözümdür. Eğer bu adım sorunu çözmezse, bilgisayarında yüklü olan tüm Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel olduğundan emin olmalı, çünkü pek çok oyun buna ihtiyaç duyar. Son olarak, Discord veya GeForce Experience gibi uygulamaların arka plan katmanlarını (overlay) kapatarak veya ekran kartı sürücünü DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yaparak sorunun kaynağını bulmaya çalışabilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri