Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ASUS TUF Gaming F16'da oyunlarda dokularda bozulmalar oluyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ASUS TUF Gaming F16'da oyunlarda dokularda bozulmalar oluyor Merhaba arkadaşlar. Karşılaştığımız bir sorun var. Belki de sorun değil ama bilemedim.

İlk önce cihazımı belirteyim:
ASUS TUF Gaming F16 RTX 4050 6 GB VRAM, 16 GB RAM DDR5, 512 GB SSD, Intel Core i5 210h (aldığım yerde böyle yazıyordu).

Şimdi arkadaşlar ben bu cihaza bayağı oyun denedim. Örneğin GTA 5 Enhanced Call of Duty Black Ops 2 WW2 Cyberpunk 2077 Minecraft RDR2 Mafia serisi gibi ama sanki oyunlar normal değil. GTA 5'te doku süzme sorunu vardı. Örneğin araba kullanırken yoldaki...

teşekkürler

ASUS TUF Gaming F16'da oyunlarda dokularda bozulmalar oluyor Bu tarz doku bozulmaları çoğu zaman ekran kartı sürücüsüyle ilgili oluyor; ya güncel sürücüde bir hata var ya da eskisiyle uyumsuzluk yaşıyor. En temiz çözüm, mevcut sürücüleri DDU (Display Driver Uninstaller) gibi bir araçla kaldırıp ardından en güncel NVIDIA sürücüsünü temiz kurulum seçeneğiyle yüklemek. Eğer sorun devam ederse, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak da bu tip görsel hataları gidermede işe yarayabilir.

Kişi Yorumladı
Geri