Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Battlefield 1 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Battlefield 1 açılmıyor Steam üzerinden Battlefield 1 kesinlikle açılmıyor (tüm çözümler denendi).

sistem bilgisi​

• İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F (6 Core / 4.20 GHz)
  • RAM: 32 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Genişletmek için tıkla...

Merhaba,
Battlefield 1 oyununu Steam üzerinden kesinlikle çalıştıramıyorum.
Play'e bastıktan sonra oyun hiç açılmıyor, hata mesajı da vermiyor.

Aşağıda denediğim tüm çözümleri eksiksiz yazıyorum...

teşekkürler

Battlefield 1 açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.

Oyunun hata mesajı vermeden başlamaması genellikle arka plandaki yazılımlar, dosya bütünlüğü veya sistem sürücüleri ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. Bu tür durumlar için izlenecek belirli adımlar mevcuttur.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Antivirüs yazılımlarının oyunun anti-cheat sistemleriyle çakışması.
  • Oyun dosyalarının bozulmuş veya eksik olması.
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri.
  • Arka planda çalışan diğer uygulamaların kaynak tüketmesi veya çakışması.
  • EA App'in kendisinde oluşan sorunlar.

Battlefield 1 açılmıyor çözüm adımları
  1. Kullandığınız antivirüs veya güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın. Bu tür yazılımlar bazen EA'nın anti-cheat sistemleriyle çakışarak oyunun başlamasını engelleyebilir.
  2. EA App uygulamasını bilgisayarınızdan kaldırın ve en güncel sürümünü resmi web sitesinden indirerek tekrar kurun. Bu işlem, bozuk veya eksik olabilecek uygulama dosyalarını düzeltebilir.
  3. Ekran kartınızın sürücülerini en son sürüme güncelleyin. Güncel olmayan sürücüler oyunlarda performans sorunlarına ve başlatılamama hatalarına yol açabilir.
  4. Oyun çalışırken gereksiz arka plan uygulamalarını veya programları kapatın. Sistem kaynaklarının (RAM, CPU) oyun için yeterli olduğundan emin olun.
  5. Steam kütüphanenizde Battlefield 1'e sağ tıklayın, Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.

Kişi Yorumladı
Geri