Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Battlefield 1 DirectX hatası Merhaba. Bilgisayarı daha yeni aldım. 4060 ekran kartı var. Battlefield 1 oyununa girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözülebilir?
Battlefield 1 DirectX hatası Merhaba. Bilgisayarı daha yeni aldım. 4060 ekran kartı var. Battlefield 1 oyununa girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözülebilir?
Battlefield 1'de DirectX hatası alıyorsanız, bu genellikle ekran kartı sürücüleri veya DirectX uyumsuzluğundan kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyin:
Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin
NVIDIA GeForce Experience'i indirip en güncel sürücüleri yükleyin.
Alternatif olarak,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
ekran kartınıza uygun sürücüyü manuel indirin.
DirectX'i Güncelleyin
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
Battlefield 1'de DirectX hatası alıyorsanız, bu genellikle ekran kartı sürücüleri veya DirectX uyumsuzluğundan kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyin:
Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin
NVIDIA GeForce Experience'i indirip en güncel sürücüleri yükleyin.
Alternatif olarak,
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
ekran kartınıza uygun sürücüyü manuel indirin.
DirectX'i Güncelleyin
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
aracını indirerek sisteminizi güncelleyin.
Oyunu DirectX 11 Modunda Çalıştırın
Origin/EA App'te Battlefield 1'e sağ tıklayın, "Game Properties" bölümünden şu komutu ekleyin:
Kod:
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Windows ve Oyun Dosyalarını Kontrol Edin
Windows Update ile sisteminizi güncelleyin.
Battlefield 1'in oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin.
Bu adımlarla sorun çözülmezse, hata kodunu paylaşarak daha detaylı bir destek alabilirsiniz.