Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Battlefield 1 DirectX hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
Battlefield 1 DirectX hatası Merhaba. Bilgisayarı daha yeni aldım. 4060 ekran kartı var. Battlefield 1 oyununa girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözülebilir?

Battlefield 1'de DirectX hatası alıyorsanız, bu genellikle ekran kartı sürücüleri veya DirectX uyumsuzluğundan kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyin:

1. Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin
    • NVIDIA GeForce Experience'i indirip en güncel sürücüleri yükleyin.
    • Alternatif olarak,
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
      ekran kartınıza uygun sürücüyü manuel indirin.
  2. DirectX'i Güncelleyin
    • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
      aracını indirerek sisteminizi güncelleyin.
  3. Oyunu DirectX 11 Modunda...
Battlefield 1 DirectX hatası Merhaba. Bilgisayarı daha yeni aldım. 4060 ekran kartı var. Battlefield 1 oyununa girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözülebilir?

Battlefield 1'de DirectX hatası alıyorsanız, bu genellikle ekran kartı sürücüleri veya DirectX uyumsuzluğundan kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyin:

1. Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin
    • NVIDIA GeForce Experience'i indirip en güncel sürücüleri yükleyin.
    • Alternatif olarak,
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
      ekran kartınıza uygun sürücüyü manuel indirin.
  2. DirectX'i Güncelleyin
    • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
      aracını indirerek sisteminizi güncelleyin.
  3. Oyunu DirectX 11 Modunda Çalıştırın
    • Origin/EA App'te Battlefield 1'e sağ tıklayın, "Game Properties" bölümünden şu komutu ekleyin:
    • Kod:
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Windows ve Oyun Dosyalarını Kontrol Edin
  • Windows Update ile sisteminizi güncelleyin.
  • Battlefield 1'in oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin.
Bu adımlarla sorun çözülmezse, hata kodunu paylaşarak daha detaylı bir destek alabilirsiniz. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri