Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Battlefield 1 oyun donmasına rağmen arkada sesler gelmeye devam ediyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Battlefield 1 oyun donmasına rağmen arkada sesler gelmeye devam ediyor Merhaba oyunu daha bugün yükledim. Önce story mode girdim oynadım. Sonra multiplayer 1 el oynadım diğer ele girerken ekranda fao kalesi yazdı sonra dondu ama arkada oyun çalışıyor ses geliyordu alt F4 atıp yeniden girdim. Bu sefer gelibolu cephesi gireyim dedim. Hikayeye dair yazılar çıktı sonra oyun yine dondu ama sesler geliyordu. Hala şimdi yine girdim ekranda yine fao kalesi yazdı kapandı.
Not: Lossless Scaling de kullanıyorum.

Battlefield 1 oyun donmesine rağmen arkada sesler gelmeye devam ediyor Bu tür donmalar genellikle oyunun kendi önbelleğinde veya dosyalarında oluşan bozulmalardan kaynaklanır. Öncelikli olarak oyun dosyalarını Origin/EA App üzerinden doğrulayın, ardından oyunun `settings` klasöründeki yapılandırma dosyalarını temizlemek ya da Origin/EA App'in önbelleğini temizlemek bu tür donmaları genelde çözer. Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, kullandığınız üçüncü parti yazılımları (örneğin Lossless Scaling) geçici olarak kapatıp tekrar deneyebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Geri