Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Battlefield 4 yüzme görevi yapılmıyor Battlefield 4 de yüzme görevini yapamıyorum, karakter suda ilerlemiyor. İnternette bekleme ekranında biraz bekleyince düzeliyor deniliyordu ama denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Battlefield 4 yüzme görevi yapılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Karakterin Battlefield 4'te suda ilerlememesi can sıkıcı bir durum olabilir. Genellikle basit kontroller bu tür sorunları çözebilir. Oyun dosyalarının bütünlüğünü sağlamak ve sisteminizin müdahale etmediğinden emin olmak önemlidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
Grafik sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluk göstermesi.
Arka planda çalışan çakışan yazılımlar.
Oyunun kurulu olduğu sürücüdeki performans sorunları.
DirectX veya Visual C++ Redistributable gibi sistem kütüphanelerindeki eksiklikler.
Battlefield 4 yüzme görevi yapılmıyor çözüm adımları
Origin istemcisini açın, oyun kütüphanenizden Battlefield 4'e sağ tıklayın ve "Onar" (Repair) seçeneğini kullanarak oyun dosyalarını kontrol edin ve gerekirse onarın.
Ekran kartı sürücülerinizin en güncel versiyonunu, ekran kartı üreticinizin web sitesinden indirip kurun. Temiz kurulum yapmanız önerilir.
Oyunu başlatmadan önce arka planda çalışan gereksiz programları (antivirüs yazılımları, indirme yöneticileri, diğer oyun istemcileri) kapatın.
Battlefield 4 kısayoluna sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile oyunu başlatmayı deneyin.
Oyunun gerektirdiği en güncel DirectX ve Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin sisteminizde kurulu olduğundan emin olun.
Oyun ayarlarından karakter kontrolü veya kamera ile ilgili herhangi bir ayarın varsayılan değerlere döndürülüp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.