Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü BF1'de PS5 ve Xbox oyuncuları aynı sunucuya giremiyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
BF1'de PS5 ve Xbox oyuncuları aynı sunucuya giremiyor Merhaba, ben PS5'ten, arkadaşım Xbox'tan oynuyor. Ama arkadaş eklemeyi bilmiyoruz. Sunucu tarayıcıdan aynı sunucuyu bulup oynamayı denedik ama bulamadık; asla aynısı çıkmıyor. Bizde mi hata var, yoksa oyunda crossplay mı yok? Yardımcı olursanız seviniriz.

Çözüm
BF1'de PS5 ve Xbox oyuncuları aynı sunucuya giremiyor Merhaba, ben PS5'ten, arkadaşım Xbox'tan oynuyor. Ama arkadaş eklemeyi bilmiyoruz. Sunucu tarayıcıdan aynı sunucuyu bulup oynamayı denedik ama bulamadık; asla aynısı çıkmıyor. Bizde mi hata var, yoksa oyunda crossplay mı yok? Yardımcı olursanız seviniriz.

Battlefield 1 (BF1) PS5 ve Xbox oyuncuları için crossplay var mı?

• Hayır, BF1’de PS5 ile Xbox arasında çapraz platform (crossplay) desteği yoktur. Yani konsollar arası birlikte oynama mümkün değildir.
  • Sunucu tarayıcısında aynı sunucuyu görmemenizin nedeni de bu: her platform kendi sunucularını kullanır, ortak sunucular yoktur.

PS5’teseniz ve arkadaşınız Xbox’ta, BF1’de birlikte...

Battlefield 1 (BF1) PS5 ve Xbox oyuncuları için crossplay var mı?

• Hayır, BF1’de PS5 ile Xbox arasında çapraz platform (crossplay) desteği yoktur. Yani konsollar arası birlikte oynama mümkün değildir.
  • Sunucu tarayıcısında aynı sunucuyu görmemenizin nedeni de bu: her platform kendi sunucularını kullanır, ortak sunucular yoktur.

PS5’teseniz ve arkadaşınız Xbox’ta, BF1’de birlikte oynayamazsınız. Herkesin aynı platformda olması gerekir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri