Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor Merhaba arkadaşlar ben CoD Black 3'e giremiyorum. Safe mod diye bir şey diyor ne yaptıysam olmadı. Oyunu sildim yükledim YT çözümlerine baktım olmadı. Hiçbiri son çarem size yazmak oldu. Yardım eder misiniz nasıl çözerim ben bu işi?

Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir. Oyunun açılmamasının temel nedenleri arasında bozuk oyun dosyaları, sisteminizdeki çakışan uygulamalar veya güncel olmayan sürücüler yer alabilir. Bu sorunları sistematik olarak ele almak, oyunu tekrar çalışır duruma getirebilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan diğer programlar
  • Güncel olmayan veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri
  • Oyunun çalıştığı sistemde izin sorunları veya güvenlik yazılımı engelleri
  • Windows'un belirli ayarlarının veya güncellemelerinin eksikliği

Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor çözüm adımları
  1. Steam kütüphanenizde Call of Duty Black Ops 3'e sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin ve eksik dosyaları tamamlayın.
  2. Görev Yöneticisi'ni (Ctrl+Shift+Esc) açarak arka planda çalışan ve oyuna müdahale edebilecek Discord gibi uygulamaları kapatın.
  3. Windows'un güvenlik duvarı veya antivirüs ayarlarını geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu başlatmayı deneyin.
  4. Oyunu tamamen kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, temiz bir kurulum gerçekleştirin.
  5. Ekran kartınızın sürücülerini en son sürümüne güncelleyin.

Kişi Yorumladı
Geri