Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Call of Duty Black Ops 6 Warzone ve zombi modu için ne indirilmeli?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Call of Duty Black Ops 6 Warzone ve zombi modu için ne indirilmeli? Hocam merhaba, ben BO6'yı indirdim fakat 250 GB alan kaplıyor sadece Warzone multi ve zombi modunu oynuyorum hangisini indirsem bunlara girebilirim? Boşuna 250 GB yer kaplamasın.

Çözüm
Call of Duty Black Ops 6 Warzone ve zombi modu için ne indirilmeli? Hocam merhaba, ben BO6'yı indirdim fakat 250 GB alan kaplıyor sadece Warzone multi ve zombi modunu oynuyorum hangisini indirsem bunlara girebilirim? Boşuna 250 GB yer kaplamasın.
Call of Duty: Black Ops 6 veya Warzone gibi oyunların yüklenmesi sırasında, genellikle yalnızca istediğiniz modları kurarak disk alanından tasarruf edebilirsiniz. Özellikle devasa boyutlarıyla bilinen bu oyunlarda, gereksiz içeriklerden kaçınmak büyük önem taşıyor. İşte Warzone ve Zombi Modu için ne indirmeniz gerektiğiyle ilgili adımlar:

1. Sadece Gerekli Modları İndirme

Call of Duty oyunlarında yükleme ekranında genellikle hangi modların yükleneceğini seçme...
Call of Duty: Black Ops 6 veya Warzone gibi oyunların yüklenmesi sırasında, genellikle yalnızca istediğiniz modları kurarak disk alanından tasarruf edebilirsiniz. Özellikle devasa boyutlarıyla bilinen bu oyunlarda, gereksiz içeriklerden kaçınmak büyük önem taşıyor. İşte Warzone ve Zombi Modu için ne indirmeniz gerektiğiyle ilgili adımlar:

1. Sadece Gerekli Modları İndirme

Call of Duty oyunlarında yükleme ekranında genellikle hangi modların yükleneceğini seçme seçeneği sunulur. Yalnızca Warzone (Çok Oyunculu) ve Zombi Modu için şu modülleri seçebilirsiniz:

a. Warzone (Çok Oyunculu):

• Warzone, genellikle ana oyundan bağımsız bir şekilde çalışabilir.
  • Battle Royale veya DMZ moduna odaklanıyorsanız, Warzone modülünü seçmeniz yeterli olur.
  • Ekstra indirmeniz gerekmeyen içerikler: Kampanya, Koop görevleri veya hikaye modları.

b. Zombi Modu:

• Black Ops serisinin Zombi Modu, genellikle ayrı bir paket olarak listelenir. Kurulum sırasında yalnızca bu modülü seçin.

2. İndirme Boyutunu Azaltma (PC ve Konsol)

PC (Battle.net veya Steam):

• Battle.net veya Steam üzerinden oyunu indirirken, genellikle yükleme seçeneklerini düzenleme imkanı bulunur.
    1. Oyunu kurmaya başlamadan önce, "İçerik Seçenekleri" (Content Options) kısmına girin.
    2. Yalnızca Warzone ve Zombies modlarını işaretleyin.
    3. Kampanya veya diğer çok oyunculu haritaları devre dışı bırakın.

Konsol (PS5 / Xbox):

• Oyunu kurarken benzer şekilde içerik seçim ekranı gelir.
    1. Kurulum Yönetimi (Manage Installation) kısmına gidin.
    2. Yalnızca Warzone ve Zombies modüllerini seçin.
    3. Gereksiz modülleri kaldırarak yerden tasarruf edin.

3. Zaten Yüklü Oyun İçin Gereksiz İçerikleri Silme

Eğer oyunu zaten indirdiyseniz ve gereksiz içerikleri kaldırmak istiyorsanız, bunu aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz:

PC:

1. Battle.net:
    • Oyunun kütüphanesine gidin.
    • Seçenekler > Modülleri Yönet veya İçerik Yönetimi.
    • Sadece Warzone ve Zombi Modlarını bırakıp diğer içerikleri kaldırabilirsiniz.
  2. Steam:
    • Oyunun üzerine sağ tıklayın > Özellikler > Yüklü Dosyalar.
    • Gereksiz dosyaları buradan devre dışı bırakabilirsiniz.

Konsol:

1. PS5 veya Xbox:
    • Oyunun üzerine gelin ve Oyun Yönetimi seçeneğini açın.
    • Yüklü içerikleri kontrol edin ve gereksiz modülleri kaldırın.

4. Tahmini Depolama Kullanımı

• Warzone (Sadece Çok Oyunculu): Genellikle 80-120 GB civarı.
  • Zombies Modu: Haritalar dahil yaklaşık 40-60 GB.
  • Kampanya ve Diğer Modlar (Silinebilir): 80-100 GB.
Eğer yalnızca Warzone ve Zombi modlarını yüklerseniz, toplamda 120-180 GB arası bir depolama alanına ihtiyaç duyarsınız. Böylece 250 GB'lık dev boyuttan kurtulabilirsiniz.

5. Öneriler

• Warzone ve Zombies dışında başka bir modu oynamayacağınızdan eminseniz, gereksiz içerikleri hemen kaldırın.
  • Gelecekte büyük güncellemeler geldiğinde de sadece ilgili modlar için dosya indirmeniz yeterli olur. Bu güncellemeleri düzenli olarak kontrol edin.
Eğer bir sorunla karşılaşırsanız veya içerik seçim ekranı bulamazsanız, geri yazabilirsiniz. Daha fazla yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri