Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Black Ops Cold War 345 "rare gator" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Black Ops Cold War 345 "rare gator" hatası Merhaba, 3 aydır Call of Duty Black Ops Cold War oynuyorum. Bugün bu hatayla karşılaştım. Modemi kapatıp açtım olmadı. Modeme reset attım sorun gitti ama oyundan çıkıp tekrar girince aynı sorun tekrarlandı.

Call of Duty Black Ops Cold War 345 "rare gator" hatası hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu hata genellikle çevresel sorunlar veya oyun dosyalarındaki bozulmalar nedeniyle ortaya çıkar. Modeminizi sıfırlamanız geçici bir çözüm sunsa da, sorunun tekrarlaması altta yatan başka bir nedene işaret eder. Sorunu kalıcı olarak gidermek için aşağıdaki adımları takip edin.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ağ bağlantısındaki kararsızlık veya yüksek gecikme.
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının oyun trafiğini engellemesi.
  • Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması.
  • Güncel olmayan ağ sürücüleri.
  • DNS önbelleğindeki sorunlar.
  • Ağ yapılandırmasındaki çakışmalar.

Call of Duty Black Ops Cold War 345 "rare gator" hatası çözüm adımları
  1. Oyun istemcisinde (örneğin Steam veya Battle.net) oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
  2. Modeminizdeki UPnP özelliğini etkinleştirin ve oyunun kullandığı portları manuel olarak yönlendirin.
  3. Bilgisayarınızın güvenlik duvarı ve yüklü antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu tekrar başlatın.
  4. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla 'ipconfig /flushdns', 'netsh winsock reset' ve 'netsh int ip reset' komutlarını çalıştırın.
  5. Ağ bağdaştırıcısı sürücülerinizi güncelleyin veya yeniden yükleyin.
  6. Farklı bir DNS sunucusuna (örneğin Google DNS veya Cloudflare DNS) geçiş yapmayı deneyin.
  7. Oyun istemcisini veya oyunu farklı bir sürücüye veya konuma yeniden kurun.
    [/LIST=1]

Kişi Yorumladı
Geri