Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call Of Duty World Of War Açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call Of Duty World Of War Açılmıyor Merhaba, Steam'den World At War oyununu indirdim. Oyunda Solo modunu seçip zorluk seçtim fakat oyun başlatılmıyor. Uyarı veya siyah ekran vesaire de çıkmıyor. Herhangi bir donma vesaire de olmuyor. Sadece öyle kalıyor. Tekrar tekrar deniyorum fakat değişmiyor. Eski bir oyun fakat sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorum.

Call Of Duty World Of War Açılmıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun başlamaması can sıkıcı bir durumdur. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyaları, sistem güncellemeleri veya arka plan uygulamaları ile ilgili çakışmalardan kaynaklanır. Adım adım ilerleyerek sorunun temel nedenini bulmak mümkündür.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması
  • Eski veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri
  • Windows işletim sisteminin güncel olmaması
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar (antivirüs, overlay programları)
  • Oyunun kurulum dizini ile ilgili izin sorunları

Call Of Duty World Of War Açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunu Steam kütüphanenizden bulun. Sağ tıklayıp 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Yüklü Dosyalar' sekmesine gidin ve 'Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' seçeneğine tıklayın.
  2. Bilgisayarınızdaki ekran kartı sürücülerini güncelleyin. NVIDIA, AMD veya Intel'in resmi web sitelerinden en son sürücüleri indirip kurun. Ayrıca Windows Update'ten tüm güncellemeleri kontrol edin.
  3. Oyunu çalıştırmadan önce antivirüs programınızı, Discord gibi uygulamaların overlay özelliklerini ve varsa GeForce Experience overlay gibi diğer gereksiz arka plan uygulamalarını geçici olarak kapatın.
  4. Oyunu çalıştırmayı internet bağlantınız kapalıyken deneyin. Oyunun başlatılmasında gecikme veya takılma yaşanıyorsa bu yöntem işe yarayabilir.
  5. Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. Oyuna sağ tıklayıp 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğini seçerek oyunu başlatmayı deneyin.
Steam'de oyunun özelliklerine girip 'Genel' sekmesinden 'Başlatma Seçenekleri'ne (Launch Options) tıklayarak oyunun başlatma parametrelerini temizlemeyi deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri