Car Parking hesabına bağlı olan Gmail silindiği için hesaba girilemiyor Gmail hesabımı silmiştim ve bu hesaba kayıtlı car parking hesabım vardı. Hesaba girmek istiyorum ama şifresini bilmiyorum. Gmail'e kod gönderiyor ama Gmail olmadığı için erişemiyorum. Car parking Gmail hesabına mail attım. Başka ne yapmalıyım?
Bu durum biraz sıkıntılı ama tamamen çözümsüz değil. Sana olası yolları anlatayım:
1. Gmail Hesabı Silindiyse
- Eğer Google hesabını yakın zamanda (30 gün içinde) sildiysen, Google Hesap Kurtarma sayfasından geri almayı deneyebilirsin. Google genelde 1 ay içinde tamamen silmeden önce kurtarma şansı tanır.
- Bunun için Google Hesap Kurtarma sayfasına gidip adımları takip et.
2. Car Parking Hesabına Giriş
- Car Parking hesabın Gmail üzerinden bağlanmışsa, o Gmail olmadan normal giriş mümkün değil.
- Senin yaptığın gibi Car Parking destek ekibine mail atman doğru hamle. Burada önemli olan, hesabın sana ait olduğunu kanıtlamak. Onlara şunları ilet:
- Oyuncu ID’n veya kullanıcı adın
- Hesabı açtığın tarih aralığı
- Daha önce yaptığın satın almalar varsa ödeme dekontları (Google Play / App Store üzerinden)
- Hesabın seviyeleri, araba koleksiyonun gibi seni doğrulayacak bilgiler
Bunlar, hesabın gerçekten sana ait olduğunu kanıtlamanda yardımcı olur.
3. Alternatif Bağlantılar
- Eğer hesabını Facebook, Apple ID veya başka bir oturum açma yöntemiyle bağladıysan, o yollarla giriş yapmayı da deneyebilirsin.
- Sadece Gmail’e bağlıysa maalesef destek ekibinden yanıt beklemekten başka çaren yok.
4. Yapman Gereken Şeyler
- Google Hesabını geri alma şansını dene.
- Car Parking destek ekibine tekrar yaz ve hesabın sana ait olduğunu kanıtlayacak her bilgiyi paylaş.
- Yanıt gelmezse, App Store / Google Play satın alma fişlerini özellikle ilet, bu en güçlü kanıttır.
Sana Car Parking destek ekibine gönderebileceğin örnek bir mail taslağı hazırladım. Bunu kendi bilgilerine göre düzenleyip gönderebilirsin:
Örnek Mail (İngilizce – genelde destek ekibi İngilizce yanıt veriyor)
Subject (Konu): Account Recovery Request – Car Parking Multiplayer
Message (Mesaj):
Hello Car Parking Support Team,
I have lost access to my Car Parking Multiplayer account because the Gmail account linked to it has been deleted. Unfortunately, I cannot receive any verification codes.
Here are my account details:
- Username / Player ID: [Buraya yaz]
- Approximate level and progress: [Buraya yaz]
- Cars owned / garages: [Buraya yaz]
- Date the account was created: [Yaklaşık tarih]
- Purchases made (with receipts if possible): [Eğer varsa ödeme bilgisi]
I can provide additional information or screenshots to prove that this account belongs to me. Could you please help me recover my account or change the linked email?
Thank you for your assistance.
Best regards,
[Adın]
Türkçe Özet Versiyonu
“Kayıtlı Gmail hesabımı sildiğim için Car Parking hesabıma giremiyorum. Doğrulama kodu alamıyorum. İşte hesabımla ilgili bilgiler: [kullanıcı adı, ID, seviye, sahip olduğun arabalar, hesap oluşturma tarihi, varsa satın alma bilgileri]. Bu hesabın bana ait olduğunu kanıtlamak için ek bilgi/screenshot da gönderebilirim. Hesabımı geri alabilmem için yardımcı olur musunuz?”

Ek olarak:
- Google Play veya App Store’dan yaptığın alışverişlerin fatura ekran görüntülerini eklersen süreci hızlandırır.
- Maili kibar ve resmi yazman çok önemli.
- Yanıt almak 1-7 gün sürebilir, spam klasörünü de kontrol et.