Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Crysis Remastered açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Crysis Remastered açılmıyor Epic Games'ten Crysis almıştım zamanında açılmadığı için oynayasım gelmiyordu. Bugün Techolay'daki GitHub linkindeki dosyayla çalıştırmayı denedim olmadı. Oyun Epic Games'te çalışıyorda kalıyor bunu varsa yardım edebilirseniz sevinirim.

Crysis Remastered açılmıyor problemi çoğu sistemde birkaç ayarla düzelir; aşağıdaki adımlar pratik bir kontrol listesidir.
Bu tür oyun açılmama sorunları, sisteminizle oyun arasındaki uyumsuzluklardan kaynaklanabilir. Temel sistem gereksinimlerinin karşılanması ve oyun dosyalarının doğru durumda olması kritik önem taşır. Aşağıdaki adımlar, sorunu gidermenize yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Yetersiz sistem kaynakları veya sürücü sorunları
  • Oyun dosyalarında eksiklik veya bozulma
  • Arka planda çalışan çakışan yazılımlar
  • Güncel olmayan işletim sistemi bileşenleri
Crysis Remastered açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun yüklü olduğu klasördeki ana çalıştırılabilir (.exe) dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  2. Çalıştırılabilir (.exe) dosyasına tekrar sağ tıklayıp "Özellikler"e gidin. "Uyumluluk" sekmesine geçerek "Bu programı yönetici olarak çalıştır" ve "Windows 7 (veya daha eski bir sürüm) uyumluluk modu" seçeneklerini işaretleyip uygulayın.
  3. Bilgisayarınızda yüklü olan .NET Framework sürümünün güncel olduğundan emin olun. Microsoft'un resmi sitesinden en son sürümü indirip kurun.
  4. Oyunun yüklü olduğu platformun (Epic Games) dosya bütünlüğü doğrulama özelliğini kullanarak oyun dosyalarının eksik veya bozuk olup olmadığını kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri