Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

CS2 güncellemesi %0'da kaldı

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
CS2 güncellemesi %0'da kaldı Ana hesapta indirdim; buraya girince böyle bir şeyle karşılaştım. Tüm atölye haritalarını sildim, hâlâ burada. Oyunu silmek zorunda mıyım, nasıl çözerim?

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/17733087679646100274318463169777-jpg.2675534/

CS2 güncellemesi %0'da kaldı sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu tür güncelleme sorunları genellikle oyun dosyalarının bütünlüğü, ağ bağlantısı veya sistem izinleri ile ilgili problemlerden kaynaklanır. Çoğu durumda, oyunu tamamen silmeden önce uygulanabilecek birkaç etkili çözüm adımı bulunmaktadır. Bu adımlar, sorunun temel nedenlerini belirleyerek çözüme ulaşmayı hedefler.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları.
  • Steam indirme önbelleği sorunları.
  • Ağ bağlantısı veya güvenlik duvarı engellemeleri.
  • Disk izinleri veya disk hatası.
  • Uyumsuz sürücüler (özellikle ekran kartı).
  • Arka planda çalışan çakışan programlar.

CS2 güncellemesi %0'da kaldı çözüm adımları
  1. Steam İndirme Önbelleğini Temizleyin: Steam'i kapatın. Steam'in ayarlarından "İndirmeler" sekmesine gidin ve "İndirme Önbelleğini Temizle" seçeneğini kullanın. Ardından Steam'i yeniden başlatıp güncellemeyi tekrar deneyin.
  2. Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulayın: Steam kütüphanesinde CS2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'yı seçin. Bu, eksik veya bozuk dosyaları tespit edip düzeltecektir.
  3. Steam'i Tamamen Kapatıp Yeniden Başlatın: Eğer sorun devam ederse, Steam'i tamamen kapatın (gerekirse Görev Yöneticisi'nden sonlandırıp) ve tekrar açın.
  4. Ağ Bağlantısını Kontrol Edin ve Güvenlik Duvarını Gözden Geçirin: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Geçici olarak güvenlik duvarını veya antivirüs programını devre dışı bırakarak güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  5. Disk İzinlerini Kontrol Edin: Oyunun kurulu olduğu klasöre sağ tıklayıp "Özellikler" > "Güvenlik" sekmesinden ilgili kullanıcının tam denetim iznine sahip olduğunu doğrulayın.
  6. Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Eski veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri oyunlarda sorunlara yol açabilir. Ekran kartı üreticinizin web sitesinden en son sürücüleri indirip kurun.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, oyunun tamamen kaldırılıp yeniden yüklenmesi gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri