Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

"DirectX12 Desteği Bulunamadı" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
"DirectX12 Desteği Bulunamadı" hatası Merhabalar,

2 gündür Death Stranding 2 oyununu başlatırken "DirectX12 support not detected, please ensure your graphics card supports DirectX12" hatası alıyorum. Dün, oyunu kaldırıp yeniden kurduğumda sorun düzelmişti ama bugün yine aynı hatayı alıyorum ve tüm günü yine oyunu yeniden yüklemekle geçirmek istemiyorum. DDU programı indirip hem NVIDIA hem de INTEL'e ait ayarları/programları kaldırıp yeniden yükledim, tüm güncellemeleri yaptım, -dx12 ve dx11 komutlarını vererek de başlatmaya...

teşekkürler

"DirectX12 Desteği Bulunamadı" hatası yaşıyorsanız, ilk bakılacak yer genellikle sisteminizdeki DirectX bileşenlerinin tam ve güncel olduğundan emin olmaktır; Microsoft'un sitesinden en son DirectX End-User Runtime paketini indirip kurmak bu tür uyumsuzlukları gidermede en sık işe yarayan yöntemdir. Eğer bu adım sorunu çözmezse veya hata tekrar ederse, oyunun kurulu olduğu platformun (örneğin Steam'de Kütüphane > Oyuna sağ tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula) dosya doğrulama özelliğini kullanarak oyunun tüm dosyalarını kontrol edin ve eksik ya da bozuk olanları yenilemesini sağlayın.

Kişi Yorumladı
Geri