Neler yeni

Çözüldü eFootball 2024 diziliş önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
eFootball 2024 diziliş önerisi Şu anda oyuna başlayalı ortalama 2 hafta oluyor, takımım resimdeki gibi. Hangi dizilişi yapacağımı bilmiyorum. Geçenlerde Hernandez çıktı 99 oluyormuş o yüzden 3'lü defanstan 4 lüye geçme kararı aldım, bana 4 defans 2 forvetli bir diziliş önerir misiniz? Eğer bir takımın varsayılan dizilişi uyuyorsa benim için sıkıntı yok.

Çözüm
eFootball 2024 diziliş önerisi Şu anda oyuna başlayalı ortalama 2 hafta oluyor, takımım resimdeki gibi. Hangi dizilişi yapacağımı bilmiyorum. Geçenlerde Hernandez çıktı 99 oluyormuş o yüzden 3'lü defanstan 4 lüye geçme kararı aldım, bana 4 defans 2 forvetli bir diziliş önerir misiniz? Eğer bir takımın varsayılan dizilişi uyuyorsa benim için sıkıntı yok.
Oyunun başlangıcından bu yana geçen ortalama 2 haftalık süre zarfında takımınızı geliştirdiniz ve şu anda Hernandez gibi güçlü bir oyuncunuz var. 3'lü defans yerine 4'lü bir defans dizilişi düşünüyorsunuz ve 4 defans 2 forvetli bir diziliş arayışındasınız. Eğer bir takımın varsayılan dizilişi uygunsa, sizin için önerim şu: resimdeki takımınız için ideal olabilecek bir 4-4-2...
Oyunun başlangıcından bu yana geçen ortalama 2 haftalık süre zarfında takımınızı geliştirdiniz ve şu anda Hernandez gibi güçlü bir oyuncunuz var. 3'lü defans yerine 4'lü bir defans dizilişi düşünüyorsunuz ve 4 defans 2 forvetli bir diziliş arayışındasınız. Eğer bir takımın varsayılan dizilişi uygunsa, sizin için önerim şu: resimdeki takımınız için ideal olabilecek bir 4-4-2 dizilişi. Bu diziliş, sağlam bir savunma hattı sağlarken, aynı zamanda iki forvetle etkili bir hücum olanağı sunar.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri