Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

eFootball PES 2020 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
eFootball PES 2020 açılmıyor Oyun Steam kütüphanemde uzun süredir duruyordu. Şimdi indirdim fakat oyun açılmıyor.

İlk play tuşuna bastığımda setting.exe açıldı. Onayla butonuna tıkladım, daha sonra oyun açılmadı. Sonraki denemelerimde settings.exe bile açılmıyor, oyun da aynı şekilde açılmıyor.

Dosya bütünlüğü doğruladım.

eFootball 2021 açılıyordu bilginize.

eFootball PES 2020 açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun başlamaması birden çok nedenden kaynaklanabilir. Steam bağlantısı, arka planda çalışan programlar veya oyun dosyalarındaki potansiyel sorunlar buna yol açabilir. Aşağıdaki adımları uygulayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Eksik veya bozuk oyun dosyaları.
  • İnternet bağlantısı sorunları veya Steam'in çevrimdışı modda olması.
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar.
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri.
  • Sistem izinleri veya çakışan yazılımlar.
eFootball PES 2020 açılmıyor çözüm adımları
  1. Steam'de oyun dosyalarının bütünlüğünü tekrar doğrulayın. Steam kütüphanesinde oyuna sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.
  2. Steam'in çevrimiçi modda olduğundan ve internet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Steam istemcisinin sağ üst köşesinden bağlantı durumunu kontrol edin.
  3. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. Görev Yöneticisi'ni açarak (Ctrl+Shift+Esc), oyunla çakışması muhtemel Gigabyte yazılımı, Logitech Gaming Software, antivirus programları gibi uygulamaları sonlandırın.
  4. Steam ve oyun çalıştırılabilir dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Oyunun kurulu olduğu klasördeki pes2020.exe dosyasını bulun, sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  5. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. NVIDA, AMD veya Intel'in resmi web sitelerinden en son ekran kartı sürücüsünü indirip kurun.
  6. Oyunun kurulu olduğu klasördeki pes2020.exe dosyasını doğrudan çalıştırmayı deneyin. Steam'den başlatmak yerine bu dosyaya çift tıklayarak oyunu açmayı deneyin.
⚠️ ✍️ Write failed

Kişi Yorumladı
Geri