Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eGoals açılmıyor Yeni bir futbol oyunu olan eGoals'ın betasını yükledim ve giriş yapmaya çalıştım fakat başla'ya tıkladığımda oyunun açılış simgesinde kalıyor ve hiçbir belirginlik göstermiyor yardımcı olabilir misiniz?
eGoals açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunların başlamaması veya çökmesi çeşitli nedenlere dayanabilir. Bu tür sorunlar genellikle sisteminizdeki bir uyumsuzluktan, oyun dosyalarının bozulmasından veya sürücü güncellemelerinden kaynaklanır. Adım adım giderek sorunu tespit etmek mümkündür. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması
Grafik sürücülerinin güncel olmaması
Oyunun çalıştığı ortamda (örn. Windows) gerekli izinlerin eksikliği
Arka planda çalışan çakışan yazılımlar veya servisler
Beta sürümünün kararsızlığı veya bilinen hataları
eGoals açılmıyor çözüm adımları
Oyunu tamamen kaldırın: Denetim Masası veya Revo Uninstaller gibi bir araçla eGoals'ı bilgisayarınızdan kaldırın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Yönetici olarak çalıştırın: Oyunun kurulu olduğu klasördeki ana çalıştırılabilir dosyayı (genellikle .exe uzantılı) bulun, sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
Grafik sürücülerini güncelleyin: Bilgisayarınızdaki ekran kartı sürücülerini (NVIDIA, AMD, Intel) en son sürüme güncelleyin.
Oyun dosyalarını doğrulayın: Eğer oyun bir platform (Steam, Epic Games vb.) üzerinden başlatılıyorsa, ilgili platformun dosya bütünlüğünü doğrulama seçeneğini kullanın.
Beta sürümünü kontrol edin: eGoals bir beta sürümü olduğu için, geliştiricilerin duyurduğu bilinen hataları veya ek gereksinimleri kontrol edin.