Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games'ten alınan God of War: Ragnarok açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games'ten alınan God of War: Ragnarok açılmıyor Dostlar selam geçenlerde God of War: Ragnarok aldım Epic Games'ten oyunu indirdim ve oynamak için oyunu açmaya çalışırken her seferinde önce CMD penceresini ardından da hata kodu verip duruyor biraz araştırma sonrası -skipbuildpatchprereq denedim. Visual C++güncellemesi yaptım ama hala düzeltemedim bunu nasıl düzeltebilirim?

Epic Games'ten alınan God of War: Ragnarok açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun açılmaması çeşitli faktörlere bağlı olabilir. Bu durum genellikle sisteminizdeki bir çakışmadan veya oyun dosyalarındaki bir bozulmadan kaynaklanır. Yapılan denemelere rağmen sorun devam ediyorsa, ek adımlar gerekebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Antivirüs veya güvenlik duvarının oyunu engellemesi
  • Epic Games başlatıcısında yaşanan geçici sorunlar
  • Windows kullanıcı hesabı izinlerinde eksiklikler
  • Arka planda çalışan gereksiz uygulamaların çakışması
Epic Games'ten alınan God of War: Ragnarok açılmıyor çözüm adımları
  1. Antivirüs ve güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu çalıştırmayı deneyin. Engelleme yapılıyorsa, oyunun ve Epic Games başlatıcısının istisnalara eklenmesini sağlayın.
  2. Epic Games başlatıcısını yönetici olarak çalıştırın. Ardından oyunun dosyalarını tekrar doğrulayın veya kaldırıp yeniden yükleyin.
  3. Windows'ta "Yerel Yönetici Hesabı" ile oturum açarak oyunu çalıştırmayı deneyin. Bu, izinlerle ilgili sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
  4. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (özellikle oyun çakışmalarına neden olabilecekler) kapatıp oyunu tekrar başlatın.
  5. Eğer mümkünse, oyunun yüklü olduğu sürücüde (genellikle C:) yeterli boş alan olduğundan emin olun ve oyunun dosya yolunda özel karakterler (Türkçe karakterler, semboller vb.) bulunmadığını kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri