Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ETS 2 bir anda kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ETS 2 bir anda kapanıyor Merhaba, dün oyuna girmek istedim oyun açıldı menüde profilime girdim ve sür butonuna bastım ardından önce yükleme ekranı geldi sonra bir anda siyah ekran verip 5-6 saniye dondu ve oyundan attı. Herhangi bir mod vs kullanmıyorum. Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrula yaptım yine açılmadı. Oyunu silip tekrar yükledim ve yine açılmadı. Sizce sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz?

ETS 2 bir anda kapanıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun beklenmedik bir şekilde kapanması can sıkıcı bir durumdur. Bu tür sorunlar genellikle birkaç temel nedenle ortaya çıkar ve doğru adımlarla çözülebilir. Aşağıdaki kontroller, sorunun kaynağını bulmanıza yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozulmuş veya eksik olması.
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluğu.
  • Arka planda çalışan çakışan programlar.
  • Oyunun belirli bir sürümü veya beta sürümüyle ilgili uyumluluk sorunları.
  • Kullanıcı profili veya kayıt dosyalarındaki bozulmalar.
ETS 2 bir anda kapanıyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.
  2. Steam'de oyunun özelliklerine girip "Betalar" sekmesinden farklı bir sürüm deneyin.
  3. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatarak oyunu başlatmayı deneyin.
  4. Yeni bir oyun profili oluşturarak sorunun mevcut profilinizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını test edin.
  5. Oyunun kurulu olduğu dizinde olası diğer programlarla çakışma olup olmadığını kontrol edin.
  6. Oyun dosyalarının bütünlüğünü Steam üzerinden tekrar doğrulayın.

Kişi Yorumladı
Geri