Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ETS 2 oyundan atıyor Uzun zamandır Euro Truck Simulator 2 oynamıyordum. Arkadaşlarla oynamaya karar verdik. İndirdim oyun menüde çalışıyor ama yük alınca yükleme ekranında oyundan atıyor.
ETS 2 oyundan atıyor Uzun zamandır Euro Truck Simulator 2 oynamıyordum. Arkadaşlarla oynamaya karar verdik. İndirdim oyun menüde çalışıyor ama yük alınca yükleme ekranında oyundan atıyor.
Euro Truck Simulator 2'nin yük alma sırasında oyundan atma sorunu genellikle mod uyumsuzluğu, bozuk dosyalar veya grafik ayarları nedeniyle meydana gelir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsin:
1. Modları Devre Dışı Bırak
Modlar bazen oyunla uyumsuz olabilir. Modları devre dışı bırakıp oyunu tekrar test et:
Ana Menü'ye git.
Mod Yöneticisi'ni aç ve tüm aktif modları devre dışı bırak.
Euro Truck Simulator 2'nin yük alma sırasında oyundan atma sorunu genellikle mod uyumsuzluğu, bozuk dosyalar veya grafik ayarları nedeniyle meydana gelir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsin:
1. Modları Devre Dışı Bırak
Modlar bazen oyunla uyumsuz olabilir. Modları devre dışı bırakıp oyunu tekrar test et:
Ana Menü'ye git.
Mod Yöneticisi'ni aç ve tüm aktif modları devre dışı bırak.
Oyunu tekrar başlatıp yük almayı dene.
2. Oyun Dosyalarını Doğrula
Eksik veya bozulmuş dosyalar sorun yaratabilir. Steam üzerinden dosya doğrulaması yap:
Steam'i aç ve Kütüphane'ye git.
Euro Truck Simulator 2'ye sağ tıkla → Özellikler → Yerel Dosyalar.
Dosyaları Doğrula seçeneğine tıkla.
Steam eksik veya bozuk dosyaları düzeltecektir.
3. Grafik Sürücülerini Güncelle
Eski grafik sürücüleri de sorun yaratabilir. NVIDIA veya AMD'nin en son sürücülerini indirip yükle:
NVIDIA:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
AMD: AMD Sürücüsü İndir
4. Oyun Ayarlarını Düşür
Grafik ayarları çok yüksekse oyun çökebilir. Grafik ayarlarını düşük seviyelere getir: