Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Fall Guys açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Fall Guys açılmıyor Epic Games Başlatıcısı'ndan Fall Guys'ı Çalıştır'a tıklayınca çalışıyor diyor ama Fall Guys açılmıyor.
Oyunu sildim, dosyaları doğruladım, C dosyalarını indirdim ama hiçbir şekilde düzelmedi.

Fall Guys açılmıyor problemi çoğu sistemde birkaç ayarla düzelir; aşağıdaki adımlar pratik bir kontrol listesidir.
Epic Games Başlatıcısı üzerinden oyunu çalıştırdığınızda 'çalışıyor' görünmesine rağmen oyunun başlamaması yaygın bir sorundur. Oyunu sildiniz, dosyaları doğruladınız ve gerekli C++ bileşenlerini yüklediniz ancak sorun devam ediyor. Bu durum, eksik oyun dosyaları, sistem gereksinimleri, arka planda çalışan çakışan işlemler veya sistem güncellemeleriyle ilgili olabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Eksik veya bozuk oyun dosyaları.
  • Yetersiz sistem gereksinimleri.
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar.
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri veya Windows işletim sistemi.
  • Antivirüs veya güvenlik yazılımlarının oyunu engellemesi.
  • Easy Anti-Cheat servisindeki sorunlar.
Fall Guys açılmıyor çözüm adımları
  1. Görev Yöneticisi'ni açın (Ctrl+Shift+Esc). Ayrıntılar sekmesinde Epic Games Services, Easy Anti-Cheat veya Fall Guys ile ilgili çalışan işlemleri bulup sonlandırın.
  2. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olmak için PC'nizin özelliklerini kontrol edin.
  3. Ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp en güncel sürümü temiz kurulum ile yeniden yükleyin.
  4. Windows güncellemelerini kontrol edin ve varsa tüm güncellemeleri yükleyin.
  5. Antivirüs veya güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu çalıştırmayı deneyin.
  6. Oyunun kurulu olduğu klasördeki Easy Anti-Cheat kurulumunu çalıştırarak servisi onarın veya güncelleyin.

Kişi Yorumladı
Geri