E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 16,465 Puanları 76 Kredi 20 Cumartesi saat 15:07'de #1 FC 24 siyah ekranda takılı kalıyor Oyunu yeni yükledim ve acınca siyah ekranda takılı kalıyor.
Çözüm ELFDaily Dün 11:13 da ELFDaily Help' Alıntı: FC 24 siyah ekranda takılı kalıyor Oyunu yeni yükledim ve acınca siyah ekranda takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 24 siyah ekran sorunu için kısa çözüm adımları: Oyun dosyalarını doğrula (Steam/EA App → Özellikler → Dosyaları doğrula). Ekran kartı sürücülerini ve Windows’u güncelle. DirectX & Visual C++ paketlerini yeniden yükle. Overlay/arka plan yazılımlarını kapat (Discord, MSI Afterburner vs.). Oyunu yönetici olarak çalıştır, gerekirse uyumluluk modu aç. Belgelerim’deki FC 24 ayar dosyalarını sil ve yeniden dene. En çok işe yarayan: dosya doğrulama + sürücü güncelleme.
ELFDaily Help' Alıntı: FC 24 siyah ekranda takılı kalıyor Oyunu yeni yükledim ve acınca siyah ekranda takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 24 siyah ekran sorunu için kısa çözüm adımları: Oyun dosyalarını doğrula (Steam/EA App → Özellikler → Dosyaları doğrula). Ekran kartı sürücülerini ve Windows’u güncelle. DirectX & Visual C++ paketlerini yeniden yükle. Overlay/arka plan yazılımlarını kapat (Discord, MSI Afterburner vs.). Oyunu yönetici olarak çalıştır, gerekirse uyumluluk modu aç. Belgelerim’deki FC 24 ayar dosyalarını sil ve yeniden dene. En çok işe yarayan: dosya doğrulama + sürücü güncelleme.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,951 Çözümler 664 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 Dün 11:13 da #2 ELFDaily Help' Alıntı: FC 24 siyah ekranda takılı kalıyor Oyunu yeni yükledim ve acınca siyah ekranda takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 24 siyah ekran sorunu için kısa çözüm adımları: Oyun dosyalarını doğrula (Steam/EA App → Özellikler → Dosyaları doğrula). Ekran kartı sürücülerini ve Windows’u güncelle. DirectX & Visual C++ paketlerini yeniden yükle. Overlay/arka plan yazılımlarını kapat (Discord, MSI Afterburner vs.). Oyunu yönetici olarak çalıştır, gerekirse uyumluluk modu aç. Belgelerim’deki FC 24 ayar dosyalarını sil ve yeniden dene. En çok işe yarayan: dosya doğrulama + sürücü güncelleme. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: FC 24 siyah ekranda takılı kalıyor Oyunu yeni yükledim ve acınca siyah ekranda takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 24 siyah ekran sorunu için kısa çözüm adımları: Oyun dosyalarını doğrula (Steam/EA App → Özellikler → Dosyaları doğrula). Ekran kartı sürücülerini ve Windows’u güncelle. DirectX & Visual C++ paketlerini yeniden yükle. Overlay/arka plan yazılımlarını kapat (Discord, MSI Afterburner vs.). Oyunu yönetici olarak çalıştır, gerekirse uyumluluk modu aç. Belgelerim’deki FC 24 ayar dosyalarını sil ve yeniden dene. En çok işe yarayan: dosya doğrulama + sürücü güncelleme.