Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Forza Horizon 4 "yükleniyor lütfen bekleyin" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Forza Horizon 4 "yükleniyor lütfen bekleyin" hatası Öncelikle selam, bu sorun hakkındaki forumdaki bütün soru başlıklarını okudum ama hiçbiri işe yaramadı. Antivirüsü kapatmak, runtime Broker'ı kapatmak vs.

Başka çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi? 4 saattir bununla uğraşıyorum, ayrıca oyunum orijinal Microsoft Store'dan aldım.

Forza Horizon 4 "yükleniyor lütfen bekleyin" hatası hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu hatayla karşılaşılması, oyunun düzgün bir şekilde başlatılamadığını gösterir. Genellikle dosya bütünlüğü, sistem güncellemeleri veya uyumluluk sorunlarından kaynaklanır. Sorunu çözmek için adımları dikkatlice takip etmek önemlidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozulmuş veya eksik olması
  • Windows güncellemelerinin eksik veya sorunlu olması
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluğu
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar veya hizmetler
  • Microsoft Store uygulamasındaki hatalar veya izin sorunları
Forza Horizon 4 "yükleniyor lütfen bekleyin" hatası çözüm adımları
  1. Windows Update'i açın ve bekleyen tüm güncellemeleri yükleyin. Güncellemeler tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  2. Microsoft Store'u açın, oyun kütüphanenizi ziyaret edin. Forza Horizon 4'ün üzerine gelip sağ tıklayarak veya menüden 'Yönet' seçeneğini seçin ve 'Dosyaları doğrula'yı tıklayın.
  3. Ekran kartı üreticinizin (NVIDIA, AMD veya Intel) resmi web sitesinden en güncel ekran kartı sürücülerini indirip kurun. Kurulum sırasında 'temiz kurulum' seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  4. Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler yolunu izleyerek Microsoft Store'u bulun. Gelişmiş seçeneklerine girerek 'Sıfırla' düğmesine tıklayın.
  5. Xbox Game Bar'ın güncel olduğundan emin olun; Microsoft Store'dan güncelleyebilirsiniz. Ayrıca ilgili Xbox hizmetlerinin (Xbox Identity Provider, Xbox Game services) çalıştığından emin olun.
Oyununuzun Microsoft Store'dan alınmış olması, dosya doğrulaması ve güncellemeler için bu platformun araçlarını kullanmanız gerektiğini belirtir.

Kişi Yorumladı
Geri