Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ghost Recon Breakpoint "Ubisoft sunucularına olan bağlantı koptu, lütfen tekrar deneyin" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ghost Recon Breakpoint "Ubisoft sunucularına olan bağlantı koptu, lütfen tekrar deneyin" hatası Ghost Recon Breakpoint'i dün sorunsuzca oynuyordum, bugün "Ubisoft sunucularına olan bağlantı koptu, tekrar deneyin" hatası alıyorum, bu sorunu başka yaşayan birisi var mı veya Ubisoft üzerinde şu an bir sorun yaşayan var mı acaba yoksa benden kaynaklı bir problem olabilir mi?

Ghost Recon Breakpoint "Ubisoft sunucularına olan bağlantı koptu, lütfen tekrar deneyin" hatası sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.

Bu hata, oyunun çevrimiçi sunucularıyla iletişim kurarken bir kesinti yaşandığını gösterir. Sorunun kaynağı hem sizin yerel ağınızda hem de Ubisoft'un sunucularında olabilir. Oyunu dün sorunsuz oynadığınızı belirtmeniz, sorunun geçici olma olasılığını artırır.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ubisoft sunucu tarafındaki geçici erişim sorunları veya bakım çalışmaları.
  • İnternet bağlantınızda yaşanan ani kopmalar veya kararsızlıklar.
  • Modem ve router gibi ağ cihazlarınızın performansında düşüşler.
  • Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs programlarının oyunu engellemesi.
  • Oyun dosyalarının bozulması veya eksik olması.

Ghost Recon Breakpoint "Ubisoft sunucularına olan bağlantı koptu, lütfen tekrar deneyin" hatası çözüm adımları
  1. Modeminizi ve router'ınızı kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açın.
  2. Ghost Recon Breakpoint oyununu yönetici olarak çalıştırın.
  3. Bilgisayarınızın güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarında oyuna ve Ubisoft Connect'e izin verildiğinden emin olun.
  4. Ubisoft Connect uygulamasını açarak oyun kütüphanesinden Ghost Recon Breakpoint'e sağ tıklayın ve "Dosyaları Doğrula" seçeneğini kullanın.
  5. Varsa VPN veya proxy bağlantınızı geçici olarak devre dışı bırakın.

Kişi Yorumladı
Geri