Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Grand RP yazılan mail doğru olmasına rağmen yanlış diyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Grand RP yazılan mail doğru olmasına rağmen yanlış diyor Merhaba, uzun süre Grand RP oynamamıştım bende gireyim dedim. Oyunu açtım şifremi ve Email'imi yazdım yanlış dedi daha sonra şifremi unuttuma bastım Mail'imin yanlış olduğunu söyledi. Bende belki diğer maildir deyip 2. mailimi denedim. Ona da aynı şekilde yanlış dedi. Discord'dan adminlere yazdım hiç kimse cevap vermedi, bug report kanalına yazdım oradanda kimse cevap vermedi. Son olarak da buraya yazdım. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Grand RP yazılan mail doğru olmasına rağmen yanlış diyor sorunu genelde hesapla ilişkili mail adresinin tam olarak hatırlanmaması veya giriş yapmaya çalışırken ufak bir yazım hatası yapılmasından kaynaklanıyor. Şifre sıfırlama ekranında dahi mail adresinizin yanlış olduğunu belirtmesi, kullandığınız adresin oyun sisteminde kayıtlı olmadığını net olarak gösteriyor; bu yüzden ilk olarak farklı mail adreslerinizi denemeye devam edip, en doğru ve aktif kullandığınızı iyice teyit etmeniz önemlidir. Eğer birkaç farklı aktif mail adresinizi denemenize rağmen hala aynı hatayı alıyorsanız, sorunun oyunun sunucu tarafında geçici bir aksaklık yaşanmasından kaynaklanıyor olması da muhtemeldir, bu durumda bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri