Neler yeni

Çözüldü Growtopia oyundan atıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Growtopia oyundan atıyor 6 yıldır Growtopia oynuyorum en son 2023'te girmiştim. Oyuna bakayım dedim. İndirdim 20 saniyede 1 disconnect yiyorum. Bir dünyaya girerken loading ekranında takılıyor. Block kırıyorum 10 saniye sonra algılıyor. Bunun çözümü yok mu? Sadece bende mi oluyor bu, siz de yaşıyor musunuz?
Ve bu 2 haftadır böyle düzelmedi.

Çözüm
Growtopia oyundan atıyor 6 yıldır Growtopia oynuyorum en son 2023'te girmiştim. Oyuna bakayım dedim. İndirdim 20 saniyede 1 disconnect yiyorum. Bir dünyaya girerken loading ekranında takılıyor. Block kırıyorum 10 saniye sonra algılıyor. Bunun çözümü yok mu? Sadece bende mi oluyor bu, siz de yaşıyor musunuz?

Growtopia'da yaşadığınız disconnect ve loading takılma sorunları genellikle internet bağlantısı, sunucu yoğunluğu veya oyun dosyalarındaki bozulma nedeniyle olabilir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin

• Wi-Fi yerine kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, sinyal gücünü kontrol edin. Bağlantı...

Growtopia'da yaşadığınız disconnect ve loading takılma sorunları genellikle internet bağlantısı, sunucu yoğunluğu veya oyun dosyalarındaki bozulma nedeniyle olabilir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin

• Wi-Fi yerine kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, sinyal gücünü kontrol edin. Bağlantı kopmaları veya zayıf internet, oyunla bağlantınızda sorun yaratabilir.

2. VPN Kullanın

• Eğer bölgesel sunucu sorunları varsa, bir VPN ile farklı bir bölgedeki sunucuya bağlanmayı deneyin.

3. Oyun Dosyalarını Doğrulayın

• Oyun dosyalarında bir hata olmuş olabilir. Growtopia’yı yeniden yükleyin veya oyun dosyalarını doğrulamak için Steam üzerinden doğrulama yapın.

4. Sunucu Durumunu Kontrol Edin

• Growtopia sunucularında geçici bir yoğunluk veya bakım olabilir. Resmi sosyal medya hesaplarını veya Growtopia'nın forumlarını kontrol edin.

5. Cihazı Yeniden Başlatın

• Cihazınızı yeniden başlatarak geçici sistem hatalarından kurtulabilirsiniz.
Eğer sorun hala devam ediyorsa, Growtopia destek ekibiyle iletişime geçmek faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri