Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA 4 "exited unexpectedly" hatası için ne yapılabilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA 4 "exited unexpectedly" hatası için ne yapılabilir? Merhaba. Steam'dan yeni GTA 4 aldım ama oyunu açtığımda Rgl'de biraz bekletip "exited unexpectedly" hatası veriyor ve direkt Rgl'den atıyor. Bilgi sahibi olanlar yardım edebilir mi bana? Hayalimdeki oyunu alıp da oynayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/whatsapp-goersel-2025-11-08-saat-18-47-57_8717e704-jpg.2600698/

AntenTamircisi dedi:
Merhaba. Steam'dan yeni GTA 4 aldım ama oyunu açtığımda Rgl'de biraz bekletip "exited unexpectedly" hatası veriyor ve direkt Rgl'den atıyor. Bilgi sahibi olanlar yardım edebilir mi bana? Hayalimdeki oyunu alıp da...
Genişletmek için tıkla...

teşekkürler

GTA 4 "exited unexpectedly" hatası için ne yapılabilir? Bu tür beklenmedik çıkış hatalarında ilk bakılacak yer genellikle oyuna ait eski bir bileşen olan Games for Windows Live (GFWL) ile ilgilidir; oyunu tekrar kurmadan önce GFWL'yi kaldırıp en güncel sürümünü yüklemeniz sorunu çözebilir. Eğer bu adım işe yaramazsa, oyunun ana yürütülebilir dosyasına (GTA4.exe) sağ tıklayıp uyumluluk sekmesinden Windows 7 veya Vista gibi eski bir sistem için yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bu, eski oyunların günümüz sistemlerinde karşılaştığı yaygın bir uyumluluk sorununu gidermeye yardımcı olur.

Kişi Yorumladı
Geri