Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA 5 %32 görev çıkmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA 5 %32 görev çıkmıyor Merhaba GTA 5 başlamıştım ancak görev çıkmıyor. 4 kapılı SUV aldım çok tenha yerlere götürdüm ama sol üstten bildirim çıkmıyor. Haritada sadece n? H? C? Görevleri var onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.

GTA 5 %32 görev çıkmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyun içinde görevlerin belirginleşmemesi, ilerleme durumu veya bazı önemli tetikleyicilerin eksik olmasından kaynaklanabilir. Bu tür sorunları gidermek için pratik adımlar izlenebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyunun hikaye ilerleyişinde ilgili görevin henüz aktifleşmemesi.
  • Görevi başlatacak olan önemli karakterlerle iletişim kurma (telefon araması gibi) adımının atlanması.
  • Görevin ortaya çıkması için gereken belirli bir mekan veya konum şartının yerine gelmemiş olması.
  • Oyun dosyalarında oluşan bozulmalar veya eksiklikler.
GTA 5 %32 görev çıkmıyor çözüm adımları
  1. Oyunda telefonunuzu açıp Michael veya Lester gibi ilgili karakterleri arayarak görev çağrılarını kontrol edin.
  2. Eğer görev bir araçla ilgiliyse, aracı tenha bir alana bırakmayı deneyin.
  3. Oyun içi harita ve mevcut görev ilerlemenizi gözden geçirerek, görevin kilidini açacak doğru aşamada olup olmadığınızı teyit edin.
  4. Oyunun kurulu olduğu platformun (Steam, Epic Games vb.) dosya doğrulama aracını kullanarak oyun dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol edin.
⚠️ ✉️ Message failed

Kişi Yorumladı
Geri