Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Gta 5 Enhanced directx 12 hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Gta 5 Enhanced directx 12 hatası veriyor Merhabalar, bugün GTA 5 Enchanted indirdim ve oyuna girmeyi denedim. Girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım. Hatada DirectX sürümüm GPU'ma göre eski herhalde onu diyor. Bir sürü şey denedim ama olmadı. Laptop olduğumdan GPU'mu da yükseltemem ve DXDiag kısmını da atıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözen varsa çözümünü söyleyebilir mi? Ayrıca legacy versiyonu indirsem sorun çözülür mü?

Gta 5 Enhanced directx 12 hatası veriyor Bu tür DirectX 12 uyumluluk sorunları genellikle en güncel ekran kartı sürücülerinin eksikliğinden veya bozuk olmasından kaynaklanır. İlk adım olarak, mevcut sürücüleri tamamen kaldırıp en son versiyonu temiz bir şekilde kurman genelde sorunu çözer. Eğer bu işe yaramazsa, oyunun dosyalarını doğrulamak ve arka planda çalışan gereksiz arayüz (overlay) programlarını (GeForce Experience, Discord vb.) devre dışı bırakmak da faydalı olabilir. Legacy sürümü denemek bir seçenek olsa da, öncelikle bu genel adımları uygulayarak güncel sürümü çalıştırmayı hedeflemek daha doğru olur.

Kişi Yorumladı
Geri