GTA 5'te "an error occured" hatası veriyor Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım indirimden, ve indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım.
https://www.elfdaily.com/sosyal/data/attachments/2466/2466875-ce7282241d61cfac09af0bc66c44ef88.jpg
Çözümleri bekliyorum.
Merhaba,
GTA 5'i Epic Games üzerinden satın alıp indirdikten sonra "an error occurred" hatasıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsiniz:
1. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
Epic Games Launcher üzerinden oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak, eksik veya bozuk dosyaları onarabilir.
- Epic Games Launcher'ı açın.
- Kütüphanenizde GTA 5'e sağ tıklayın ve "Yönet" seçeneğine tıklayın.
- "Dosyaları Doğrula" seçeneğine tıklayın.
2. Rockstar Games Launcher'ı Yeniden Yükleyin:
Rockstar Games Launcher'da oluşabilecek sorunlar, oyunun açılmasını engelleyebilir.
- Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler bölümüne gidin.
- Rockstar Games Launcher'ı bulun ve kaldırın.
- Rockstar Games'in resmi web sitesinden en son sürümü indirip yeniden yükleyin.
3. Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin:
Eksik veya güncel olmayan sistem bileşenleri, oyunların düzgün çalışmasını engelleyebilir.
- İşletim sisteminizin en son güncellemeleriyle güncel olduğundan emin olun.
- DirectX, .NET Framework ve Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel sürümlerini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
indirip kurun.
4. Modları ve Üçüncü Taraf Yazılımları Kontrol Edin:
Oyun dosyalarına müdahale eden modlar veya üçüncü taraf yazılımlar, hatalara neden olabilir.
- GTA 5 klasörünüzdeki modları ve üçüncü taraf yazılımları geçici olarak kaldırın.
- Oyunu tekrar başlatmayı deneyin.
5. Güvenlik Yazılımlarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın:
Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımları, oyunların çalışmasını engelleyebilir.
- Antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
- Oyunu tekrar başlatmayı deneyin.
6. Yönetici Olarak Çalıştırmayı Deneyin:
Yönetici izinleriyle çalıştırmak, bazı erişim sorunlarını çözebilir.
- Epic Games Launcher ve Rockstar Games Launcher simgelerine sağ tıklayın.
- "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.
7. Sistem Donanımınızı Kontrol Edin:
Donanım sorunları da oyun hatalarına neden olabilir.
- Bilgisayarınızın donanım bileşenlerinin düzgün çalıştığından emin olun.
- Gerekirse, donanım bileşenlerinizi test edin veya bir uzmandan yardım alın.
Bu adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ederse, Rockstar Games destek ile iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.
İyi oyunlar dilerim!