Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTX 1050 Ti sistemde CS2 açılıp kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTX 1050 Ti sistemde CS2 açılıp kapanıyor Resimde olduğu gıbı açılıyor 5-10 saniye geçmeden kapanıp kalıyor öyle hiçbir şekilde girmiyor oyuna. Bu böyle yeniden başlattım buradan bulduğum kodları yazdım ChatGPT'den yardım almaya çalıştım yine bir değişiklik yok. Oyunun bütünlügünü doğruladım yine değişiklik yok.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1772746788076-png.2671433/

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1772746906267-png.2671438/

GTX 1050 Ti sistemde CS2 açılıp kapanıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun beklenmedik şekilde kapanması, birçok farklı faktörden kaynaklanabilir. Genellikle ekran kartı sürücüleri, oyun dosyalarının bütünlüğü veya sistemle çakışan arka plan uygulamaları bu tür sorunlara yol açar. Sorunu gidermek için aşağıdaki adımlar izlenebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Güncel olmayan veya bozuk ekran kartı sürücüleri
  • Oyun dosyalarındaki bozulmalar veya eksiklikler
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan diğer yazılımlar
  • DirectX veya Visual C++ Redistributable paketlerindeki uyumsuzluklar
  • Sistem gereksinimlerinin tam karşılanamaması veya aşırı yüklenme
GTX 1050 Ti sistemde CS2 açılıp kapanıyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin. NVIDIA GeForce Experience uygulamasını kullanarak veya NVIDIA web sitesinden doğrudan en son sürücüyü indirip kurun. Kurulum sırasında "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretlemek faydalı olabilir.
  2. Steam kütüphanenizden Counter-Strike 2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın. Bu işlem eksik veya bozuk dosyaları onaracaktır.
  3. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Oyunun kurulu olduğu klasörü bulun, cs2.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  4. Oyun içi ve diğer platformlardaki (Discord, GeForce Experience vb.) tüm ekran kaplama (overlay) özelliklerini devre dışı bırakın. Bu tür özellikler oyunlarla çakışmalara neden olabilir.
  5. Arka planda çalışan gereksiz tüm uygulamaları kapatın. Görev Yöneticisi'ni (Ctrl+Shift+Esc) açarak işlemci ve belleği tüketen programları sonlandırın.
  6. En son DirectX sürümünü ve gerekli tüm Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini (2015-2022 gibi) Microsoft'un resmi web sitesinden indirip kurun veya güncelleyin.
  7. Eğer mümkünse, oyunun grafik ayarlarını düşürerek test edin. En düşük ayarlarda oyuna girmeyi deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri