Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum.
Ben kendime bir local server kurmak istiyorum ElfDaily yöneticimizin paylaşmış olduğu files ve databaseyi indirdim incelemek isteyenler için link:
www.elfdaily.com
Sql bağlantısı ve ODBC ayarlarını yaptım ancak sdk build kısmını anlamadığım için yapamadım yardımcı olursanız veya nasıl yapılacağını öğretirseniz minnettar olurum telegram discord vb. yerlerden iletişim kurabilirim
Ben kendime bir local server kurmak istiyorum ElfDaily yöneticimizin paylaşmış olduğu files ve databaseyi indirdim incelemek isteyenler için link:
HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]
Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir. Günümüzde herkesin ismini değiştirme, yok dupe hilesi 1 coine buss çekme gibi işlemler bu dosyalarda çalışmaz. 2-3 ay uzun süreli 40-50 online sunucularda oyuncular tarafından test edilmiş dosyalardır. Gelelim...
Sql bağlantısı ve ODBC ayarlarını yaptım ancak sdk build kısmını anlamadığım için yapamadım yardımcı olursanız veya nasıl yapılacağını öğretirseniz minnettar olurum telegram discord vb. yerlerden iletişim kurabilirim