Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

İ3 12100F sistemde oyunlarda input lag oluyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
İ3 12100F sistemde oyunlarda input lag oluyor Oyun oynarken goruntu ve mouse hareketleri çok tutarsız dün oglen girdim inanılmaz bir drop ve akıcı olmama sorunu vardi. Valorant'ta rakipten inanılmaz flickler yiyip sıktıgım mermiler adamların içinden geçiyor veya rakibe tepki veremiyordum. Gece 00:00'da denedim ve mermiler daha iyiydi rakibe tepki verememem azaldi, oyun akıcılaştı. Çok şey değiştirdim. Monitor, ekran kartı, Bufferbloat sorununu çözdüm, klavye, mouse, güç kaynağı, internet operatorum. Windows'u optimize ettim. Ekran kartı...

teşekkürler

İ3 12100F sistemde oyunlarda input lag oluyor Ekran kartı sürücülerini DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmak ve oyun içindeki FSR gibi gelişmiş ölçeklendirme teknolojilerini geçici olarak devre dışı bırakmak, bu tür anlık takılmalar ve gecikmeler için en sık başvurulan çözümlerdir. Ayrıca, anakartınızın yonga seti sürücülerinin güncel olduğundan emin olmanız ve ekran kartınızın shader önbelleğini temizlemeniz de sistem kararlılığını artırıp olası çakışmaları gidermeye yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri