Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

i3 350M sistem Rage oynatır mı?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
i3 350M sistem Rage oynatır mı? Arkadalar ben Rage yüklemek istiyorum, ama kaldırır mı bilmiyorum. Oyun 10 GB üstü olduğu için risk almakta istemiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim;
i3 350M.
Intel HD Graphics(i3)
4 GB RAM.

i3 350M sistem Rage oynatır mı sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Belirtilen sistem donanımı, modern ve orta seviye oyunları çalıştırmak için yeterli değildir. Özellikle entegre grafik işlemci ve düşük sistem belleği, oyun performansını ciddi şekilde kısıtlayacaktır. Rage oyununun sistem gereksinimlerini karşılamak bu donanım ile pek mümkün görünmemektedir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • İşlemci (CPU) yetersizliği.
  • Grafik işlemci (GPU) yetersizliği, özellikle entegre grafikler.
  • Yetersiz sistem belleği (RAM).
  • Oyunun güncel sistem gereksinimlerini karşılayamama.
  • Eski veya uyumsuz grafik sürücüleri.
i3 350M sistem Rage oynatır mı çözüm adımları
  1. Rage oyununun resmi minimum sistem gereksinimlerini üreticinin web sitesinden veya güvenilir oyun platformlarından kontrol edin.
  2. Sisteminizdeki işlemci (i3 350M), grafik (Intel HD Graphics) ve RAM (4 GB) özelliklerini bu gereksinimlerle birebir karşılaştırın.
  3. Eğer herhangi bir gereksinim karşılanmıyorsa, oyunun çalışması pek olası değildir.
  4. Eğer gereksinimler sınırdaysa, oyunu düşük grafik ayarlarında (düşük çözünürlük, düşük detay seviyesi, kapalı gölgeler vb.) çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
  5. İşletim sisteminizin ve Intel HD Graphics için mevcut en güncel sürücülerin yüklü olduğundan emin olun.
  6. Oyunu yüklemeden önce arka planda çalışan tüm gereksiz uygulamaları kapatarak sistemi rahatlatın.
  7. Oyunun kurulumunu yaptıktan sonra, performans testleri için düşük ayarlarla oyuna girmeyi deneyin.
  8. Düşük performans alırsanız, oyunun daha eski ve daha az sistem kaynağı tüketen sürümlerini veya benzer grafik ayarları gerektiren farklı oyunları değerlendirebilirsiniz.
Bu donanım ile Rage oyununu akıcı bir şekilde oynamak mümkün değildir.

Kişi Yorumladı
Geri