Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Insurgency Sandstorm ilk defa oynanmasına rağmen açınca topluluk kurallarını ihlal ettiğini söyledi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Insurgency Sandstorm ilk defa oynanmasına rağmen açınca topluluk kurallarını ihlal ettiğini söyledi Game Pass aracılığı ile indirdim oyunu. Az önce indirmesi bitti ve oyna girdim, girer girmez raporlandığımı ve topluluk haklarını ihlal ettiğimi söyledi. Hayatımda daha önce hiçbir hesaptan sandstorm oynamadım. Ek olarak VPN vs. de açık değildi.

Çözüm
Insurgency Sandstorm ilk defa oynanmasına rağmen açınca topluluk kurallarını ihlal ettiğini söyledi Game Pass aracılığı ile indirdim oyunu. Az önce indirmesi bitti ve oyna girdim, girer girmez raporlandığımı ve topluluk haklarını ihlal ettiğimi söyledi. Hayatımda daha önce hiçbir hesaptan sandstorm oynamadım. Ek olarak VPN vs. de açık değildi.

Bu tür bir durum, genellikle bir karışıklık, teknik bir hata veya hesabınıza yönelik geçmiş bir ihlal nedeniyle ortaya çıkabilir. Ancak sizin belirttiğiniz gibi daha önce hiç Insurgency: Sandstorm oynamamış olmanız, doğrudan bir yanlışlık ihtimalini artırıyor. İşte bu durumu çözmek için atabileceğiniz bazı adımlar:

1. Oyunun Dosyalarını Doğrulama (Game Pass...

Bu tür bir durum, genellikle bir karışıklık, teknik bir hata veya hesabınıza yönelik geçmiş bir ihlal nedeniyle ortaya çıkabilir. Ancak sizin belirttiğiniz gibi daha önce hiç Insurgency: Sandstorm oynamamış olmanız, doğrudan bir yanlışlık ihtimalini artırıyor. İşte bu durumu çözmek için atabileceğiniz bazı adımlar:

1. Oyunun Dosyalarını Doğrulama (Game Pass Üzerinden):

• Game Pass üzerinden indirdiğiniz oyunun dosyaları eksik veya bozulmuş olabilir. Bunun için:
    1. Xbox PC uygulamasını açın.
    2. Oyunlarınız sekmesinden Insurgency: Sandstorm'u seçin.
    3. Oyunu doğrulamak için bir seçenek mevcut değilse, oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

2. Hesap Kontrolü:

• Hesabınızın daha önce başka biri tarafından kullanılmış veya raporlanmış olma ihtimalini kontrol edin:
    • Microsoft/Xbox hesabınızı kontrol edin: Hesabınızın geçmiş etkinliklerine bakın. Eğer hesabınız başkası tarafından kullanılmışsa, şifrelerinizi hemen değiştirin.
    • Bağlı hesapları gözden geçirin: Oyunun topluluk özelliklerini kullanabilmek için bağladığınız hesapları (örneğin, Steam, Epic Games, vb.) kontrol edin. Bağlı bir hesapta geçmiş bir ihlal olabilir.

3. Oyunun Topluluk Moderasyonuna İtiraz Edin:

• Insurgency: Sandstorm'un destek ekibiyle iletişime geçin:
    • Resmi destek sitesi veya forumlarına giderek durumu açıklayın.
    • Oynamadığınız halde bu durumla karşılaştığınızı ve herhangi bir ihlal yapmadığınızı belirtin.
    • Genellikle Steam veya Epic Games üzerinden oynanan raporlanmış bir hesapla karışıklık yaşanmış olabilir.

4. Xbox/Game Pass Destek Ekibiyle İletişime Geçin:

• Xbox Game Pass müşteri desteğiyleiletişime geçerek, oyunun Game Pass sürümünde bir sorun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
    • Bu durum, Game Pass sürümüyle ilgili özel bir hata olabilir.
    • Sorunun yaygın olup olmadığını anlamak için Reddit, Steam forumları veya Insurgency’nin topluluk sayfalarına göz atabilirsiniz.

5. VPN veya Benzeri Durumlar:

• Her ne kadar VPN kullanmadığınızı belirtmiş olsanız da, bazen internet sağlayıcı kaynaklı IP sorunları olabilir. Daha önce yasaklanmış bir IP adresini otomatik olarak almış olabilirsiniz. Modeminizi yeniden başlatarak farklı bir IP adresi almayı deneyebilirsiniz.

6. Alternatif Test:

• Oyunu farklı bir hesap üzerinden denemeyi düşünebilirsiniz. Eğer ikinci bir hesapla da aynı sorun devam ederse, bu oyunun Game Pass sürümüne özgü bir hatadan kaynaklanıyor olabilir.

Eğer yukarıdaki adımlarla sorunu çözemezseniz, en etkili çözüm, hem Insurgency: Sandstorm destek ekibiyle hem de Game Pass müşteri desteğiyle iletişime geçmektir. Bu tür durumlarda geliştirici ekip, genellikle oyuncuların taleplerini hızlıca değerlendirir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri