Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knight Online Memory Bot (Warehouse & Auto Coordinate Source)
Paylaştığım kaynak içerisinde, bazı WriteMemory fonksiyonlarının yanına karşılık gelen ASM örneklerini de eklemiştim. Bu eklemeler özellikle uğraşanlar için faydalı olabilir. Kod yapısında, tüm Knight Online PVP sunucuları ve USKO üzerinde çalışabilecek şekilde hazırlanmış Write & Read Memory fonksiyonları yer alıyor.
Bu çalışmayı geçtiğimiz yıl hazırlamıştım.
Pointers;
C++:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***
RUN MOVE fonksiyonu ile koordinata gitme yapabilirsiniz aynı zamanda içerisinde pvp serverlarda çalıştırabileceğin WH fonksiyonu da offsetleri oynadığın sunucuya göre güncellemen gerekir.
Paylaştığım kaynak içerisinde, bazı WriteMemory fonksiyonlarının yanına karşılık gelen ASM örneklerini de eklemiştim. Bu eklemeler özellikle uğraşanlar için faydalı olabilir. Kod yapısında, tüm Knight Online PVP sunucuları ve USKO üzerinde çalışabilecek şekilde hazırlanmış Write & Read Memory fonksiyonları yer alıyor.
Bu çalışmayı geçtiğimiz yıl hazırlamıştım.
Pointers;
C++:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***
RUN MOVE fonksiyonu ile koordinata gitme yapabilirsiniz aynı zamanda içerisinde pvp serverlarda çalıştırabileceğin WH fonksiyonu da offsetleri oynadığın sunucuya göre güncellemen gerekir.