Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

LoL güncellenemiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
LoL güncellenemiyor Arkadaşlar Riot Launcher da her zaman ki gibi güncelleme gelmiş güncellemek istedim tabii ki. Oynayacağım çünkü, fakat bu sefer güncelle tuşuna bastıktan sonra birkaç saniye hazırlanıyor yazıyor. Sonra tekrar güncelle yazısına dönüyor, hiçbir şekilde işe yaramıyor yani.

İlk başta internette bir araştırdım fakat bazı kişiler oyunu direkt silip tekrar yüklüyor falan ama ben silmek istemiyorum. Zaten Türkiye şartlarındayız bir de internetim pek iyi sayılmaz. O yüzden başka bir yöntemi çaresi...

teşekkürler

```bbcode
LoL güncellenemiyor durumunda önce çakışan yazılımları ve oyun dosyalarını kontrol etmek en iyi başlangıçtır.
League of Legends güncelleme süreci çeşitli nedenlerle başarısız olabilir. Yaygın sorunlar arasında bozuk oyun dosyaları, istemci çakışmaları veya ağ sorunları bulunur. Bu sorunları sistematik olarak ele almak genellikle problemi çözer.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları.
  • Arka planda çalışan çakışan programlar veya yazılımlar.
  • Ağ bağlantı sorunları veya güvenlik duvarı kısıtlamaları.
  • Riot İstemcisi'ndeki problemler.
  • Yetersiz disk alanı veya izin sorunları.

LoL güncellenemiyor çözüm adımları
  1. LoL'ün kısa yoluna sağ tıklayıp dosya konumunu açın. Birden fazla Riot istemcisi veya LoL istemcisi bulursanız hepsini silin. Ardından Hextech Onarım Aracını çalıştırın.
  2. Oyun dosyalarını onarmak için Hextech Onarım Aracı'nı kullanın veya oyunun kendi dosya doğrulama özelliğini çalıştırın.
  3. Görev Yöneticisi'nden diğer tüm gereksiz programları ve özellikle diğer Riot Games uygulamalarını kapatın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  4. Güvenlik duvarınızı ve antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp güncelleme yapmayı deneyin.
  5. Hala sorun yaşıyorsanız, Riot Games Destek ekibiyle tarayıcı üzerinden bir bilet göndererek iletişime geçin.
```

Kişi Yorumladı
Geri