Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

LoL Vanguard Van 84 hatası nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
LoL Vanguard Van 84 hatası nasıl çözülür? Birkaç gündür bu tarz farklı numaralı Vanguard hataları alıyorum. Ne yaparsam yapayim çözemedim. Sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltirim?

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1773473047964-png.2676657/

LoL Vanguard Van 84 hatası nasıl çözülür hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu tür Vanguard hataları genellikle sisteminizde çalışan üçüncü parti yazılımlar, bozuk oyun dosyaları veya sürücü uyumsuzluklarından kaynaklanır. Sorunu çözmek için bazı temel adımları izlemek genellikle yeterli olur.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bilgisayarınızda çalışan hile yazılımları veya şüpheli arka plan uygulamaları.
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları ile Riot Vanguard kurulumundaki sorunlar.
  • Güncel olmayan veya uyumsuz donanım sürücüleri.
  • Windows işletim sisteminde veya hizmetlerinde meydana gelen aksaklıklar.
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının Vanguard ile çakışması.
LoL Vanguard Van 84 hatası nasıl çözülür çözüm adımları
  1. Bilgisayarınızda Cheat Engine gibi hile yazılımları veya şüpheli arka plan uygulamaları varsa bunları kaldırın.
  2. Denetim Masası > Programlar ve Özellikler bölümünden Riot Vanguard'ı kaldırın.
  3. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Riot Client'ı yönetici olarak çalıştırın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın veya Vanguard'ı tekrar kurun.
  4. Grafik sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun ve gerekirse üreticinin web sitesinden en son sürümü indirip kurun.
  5. Windows güncellemelerini kontrol edin ve yüklenmemiş tüm kritik ve önerilen güncellemeleri tamamlayın.
  6. Riot Vanguard'ın Windows hizmetlerinde düzgün çalıştığından emin olun.
  7. Kullanılan güvenlik yazılımlarını (antivirüs, güvenlik duvarı) geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri